SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Marmaris Belediyesi'nden Malatya'ya Konteyner Desteği

Marmaris Belediyesi'nden Malatya'ya Konteyner Desteği
A- A+ PAYLAŞ

Marmaris Belediyesi deprem bölgesine vatandaşların barınma ihtiyacına destek olmak amacıyla 20 konteyner götürdü. Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay da deprem bölgesine giderek geçmiş olsun ziyaretlerinde bulunarak konteynerleri teslim etti.

6 Şubat’ta meydana gelen depremlerde yakınlarını, evlerini kaybeden depremzedelerin çadırlardan konteynerlere taşınması için başlatılan yardım seferberliğine Marmaris Belediyesi de katıldı. Malatya’ya bağlı Yeşilyurt ilçesine gönderilen 20 konteyner Aşağı Bağlar Mahallesi Güzelbahçe Konteyner Kent’e kuruldu. Tam teşekküllü olarak kurulan ve içine gıda desteği de sunulan konteynerleri Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, depremzede vatandaşlara teslim edildi.

Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay da Başkan Yardımcıları Ali Zağlı ve İhsan Öztürk’le birlikte bölgeye hareket ederek, depremzede vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti. İlk olarak Kahramanmaraş’ın Türkoğlu İlçesine giden Başkan Oktay, CHP Kahramanmaraş İl Başkan Yardımcısı Kenan Yılmaz, CHP Türkoğlu İlçe Başkanı Bahri Ceyhan ve Deva Partisi Türkoğlu ve İlçe Başkanı Kazım Kuncan’ın eşliğinde bölge sakinlerini ve tüm zorluklara rağmen dükkanlarını açan esnafı ziyaret etti. Ardından Kahramanmaraş merkeze geçen Oktay, burada da CHP Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç ile birlikte Uzun Çarşı'da esnaf ziyaretinde bulundu. Son olarak CHP Kahramanmaraş İl Başkanı Esat Şengül ile birlikte Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi'ni de ziyaret ederek görüşmeler yaptı. Kooperatif Başkanı Şeref Kazancı’yla bölge ekonomisinin tekrar canlanması için neler yapılabileceği konuşuldu.

"Desteğimiz hep sürecek"
Başkan Oktay ve Başkan Yardımcıları Kahramanmaraş’ın ardından bir diğer deprem bölgesi olan Malatya’ya geçti. Burada depremzedeler için Marmaris Belediyesi tarafından temin edilen 20 adet konteyneri depremzede vatandaşlara teslim etti. Aşağı Bağlar Mahallesi Güzelbahçe Konteyner Kent’teki tam teşekküllü olarak kurulan ve gıda desteğiyle birlikte teslim edilen Marmaris Belediyesi konteynerlerinin kalıcı çözüm bulunana dek vatandaşların barınma sorununa çözüm olacağını ifade eden Oktay, “Depremzedelerimizin yeni yuvalarına kavuşana dek sağlıkla, mutlulukla oturması temennisiyle tüm Marmaris sakinlerinin selamını ilettik. Elimizden geldiğince, gücümüz yettiğince deprem bölgesine destek olmaya, yaraları birlikte sarmaya devam edeceğiz” ifadesini kullandı. Şehirde ve konteyner kentlerde incelemelerde bulunan Oktay, deprem bölgelerinin hala birçok ihtiyacı bulunduğuna dikkat çekerek, “Deprem bölgesine desteğimiz hep sürecek. İnanıyoruz ki yaşananları unutmadan; dayanışmayla ve yardımlaşmayla tekrar ayağa kalkacağız. Bizi misafir eden, kucak açan tüm bölge sakinlerine sevgilerimizi sunuyoruz” dedi.

Muğla, iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Murat reis (1 yıl önce)
    Battalgazi yolunada 500 konteyner Başakşehir belediyesi koydu onu niye yazmiyorsunuz yoksa siyasi mı bakıyorsunuz olaya
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Has Malatyalı (1 yıl önce)
    Bu konteynarlar chplilerin bunlarda oturulmaz dediniz mi, hayır. Koşa koşa geldiniz. Allah razı olsun adamlar ne güzel iş yapıyor, içini herşeyi ile dayayıp döşüyor gir yemeğini yap. Fahrikayahan saat kulesinden Konak a doğru giderken sağda chpli belediyeler ne güzel iş çıkarmış bir gelin görün hele
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Sen yapilan cadir yardimina vs akepelilerinmi diyon.Birakin boş lafları o belediyede devletin kurumu başakşehirde
    %100
    %0
    Yanıtla