SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Masa Tenisi Dostluk Ligi

0
Güncellendi - 2019-10-27 02:51:54
Masa Tenisi Dostluk Ligi
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Masa Tenisi Federasyonu’nun (TMTF) faaliyet programında yer alan Masa Tenisi Dostluk Ligi’nin 19.etabı Malatya’da gerçekleştiriliyor.

Türkiye Masa Tenisi Federasyonu tarafından organize edilen Masa Tenisi Dostluk Ligi’nin 19.etabına Malatya ev sahipliği yapıyor. Merkez Spor Salonu’nda oynanan müsabakalarda Irak, İran, Suriye ve Bulgaristan’dan gelen sporcularla birlikte Türkiye genelinden 120 sporcu ter döküyor.

Türkiye Masa Tenisi Federasyonu (TMTF) Doğu Anadolu Bölge Sorumlusu ve Masa Tenisi Dostluk Ligi Tertip Komitesi Başkanı Orhan Altay, Türkiye Masa Tenisi Federasyonu’nun faaliyet programında yer alan Masa Tenisi Dostluk Ligi’nin üç ayda bir düzenlendiğini kaydetti.

Masa Tenisi Dostluk Ligi’nin 19.etabına Malatya olarak ev sahipliği yaptıklarını ifade eden Altay, “Masa Tenisi Dostluk Ligi’nin 19.etabına Malatya olarak çok ciddi hazırlıklar yaptık. Açık bir turnuva ve lig olduğu için Türkiye genelinden 120 sporcu Masa Tenisi Dostluk Ligi’nin 19.etabı katıldı” dedi.

Altay, ligde maçların iki gün süreceğini kaydederek, şunları söyledi:

“Lige katılan sporcularımız kıyasıya bir mücadele veriyorlar. Bizde Malatya olarak bu sporcularımıza ev sahipliği yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Malatya Merkez Spor Salonu şuanda bir masa tenisi görsel şovu yaşanıyor. Sporcularımız kendi gruplarında ilk üçe girerek, bir üst gruba çıkmanın mücadelesini verecekler. Mücadeleler kıyasıya geçiyor ama dostluk ölçüleri çerçevesinde oynanıyor. Bu anlamıyla da Masa Tenisi Dostluk Ligi, aslında Türkiye Masa Tenisi Federasyonu tarafından sosyal sorumluluk projesi olarak gerçekleştiriliyor.” 

Masa Tenisi Dostluk Ligi’nin 19.etabında yabancı sporcularında yer aldığını dile getiren Altay, “Ligde İran, Irak, Suriye ve Bulgaristan’dan gelen sporcularımızda yer alıyor. Lig oldukça güzel geçiyor. Malatyalıları da bu görsel şöleni izlemeye davet ediyorum” diye konuştu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız