SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Maskeli Silahlı 3 Motosikletli Ateş Açıp Kaçtı, Polis Alarmda..

Maskeli Silahlı 3 Motosikletli Ateş Açıp Kaçtı, Polis Alarmda..
A- A+ PAYLAŞ

Pazar akşam saatlerinde, Aşağıbağlar ve Tecde Mahalleleri sınırında bulunan Kayısı Araştırma Enstitüsü arka kısmında, motosikletlerle gelen silahlı maskeli 3 kişi ateş açarak kaçtılar.

Edinilen bilgiye göre, olay saat 19.00 sıralarında meydana geldi. Enstitünün arkasındaki villa inşaatları bölgesine gelen ve ellerinde biri uzun namlulu olmak üzere silahlar bulunan siyah giyimli, maskeli 3 motosikletli havaya ateş açtıktan sonra kaçtılar. Olayın çevrede iş yapan bir müteahhide yönelik göz korkutma amaçlı olarak yapılan bir çete faaliyeti olduğu değerlendirilirken, bir süre sonra olay yerine gelen müteahhidin şikayetçi olmadığı öğrenildi.

Ateş ettikten sonra boş kovanları da topladıkları görgü tanıkları tarafından ifade edilen motosikletli şahısların kimliklerinin belirlenmesine ve yakalanmalarına çalışılıyor.

MOTOSİKLETİ TERKEDİP KAÇTI..
Bu olaydan 15 dakika önce de, Karagöz Caddesi'nde hareket halindeyken görülen plakasız bir motosiklet polis ekipleri tarafından kovalanmaya başladı.

Sürücü, motosikleti Güzgülleri Sokağında terkederek kaçtı.

Polis ekipleri, terkedilen kırmızı renkli motosikletin, son günlerde bölgede geceleri eksoz patlatarak rahatsızlık verilen motosiklet olabileceğini değerlendiriyor.

malatyahaber.com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız