SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MASKİ, 1 Ayda Kaçak Su Kullananlara 3,4 Milyon TL Ceza Kesti

MASKİ, 1 Ayda Kaçak Su Kullananlara 3,4 Milyon TL Ceza Kesti
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) tarafından Haziran ayında kaçak su kullananlara toplam kesilen ceza miktarının 3 milyon 412 bin TL olduğu bildirildi.

MASKİ’nin sosyal medya hesabı üzerinden yapılan açıklamaya göre, Haziran 2024 dönemind8e kaçak su kullanımı ile mücadele kapsamında 3 bin 135 noktada denetim yapıldığı belirtilerek, tespit edilen kaçak su kullanım sayısının 138 olduğu kaydedildi.

MASKİ tarafından kaçak su kullandığı belirlenen 138 kişi ve kuruma kesilen idari para cezasının ise 3 milyon 412 bin TL olduğu aktarıldı. 

Kaçak su kullanımına yönelik denetim ve takip çalışmalarını  devam ettiği bildirildi.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • ESKİMALATYALI (1 gün önce)
    sokakta patlayan borrunun tamirat ücreti adıyla mahalleliden tahsil ediyorlar bunada aboneye özel imalat diyorlar Malatyada yaşayanlar çook özeller
    0
    0
    Yanıtla
  • Abdullah (1 gün önce)
    Köyümüzün suyuna el koydular. 300 tl su parası 300 tl atık su bedeli alınıyor. MASKİ ye gittim "Köyümüzün kanalizasyon şebekesi yok, foseptik kullanıyoruz" dedim, meclis kararı dediler. Resmen köylüden haraç alınıyor. Tabii ki çalacak. Siz teşvik ediyorsunuz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (2 gün önce)
    Peki Maskiyi denetleyecek bir babayiğit yokmu?? 500₺ şu parasi nedir yaaa. Evdeki su arkadasssss.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • malatyalı (2 gün önce)
    malatyada şu an kaçak elektirik kullananlara bir operasyon yapılması lazım özellikle cafeler internet kafeler mutlaka iyi bir kontrolden geçmesi lazım
    %100
    %0
    Yanıtla