SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MASKİ 152 Bin Sayacı Değiştirdi

0
Güncellendi - 2018-08-15 04:27:52
MASKİ 152 Bin Sayacı Değiştirdi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü 4.5 yılda Malatya genelinde 10 yılını doldurmuş 86 bin 729 tane sayacı ücretsiz olarak değiştirdi. Bunun yanı sıra arızalı, bozuk ve hassasiyetini kaybetmiş 65 bin 822 adet sayacın değişimini gerçekleştirdi. Böylece toplamda 152 bin 551 adet sayaç değişimi yaptı.

Malatya’nın altyapısını güçlendirmek için çalışmalar yapan MASKİ Genel Müdürlüğü abonelere hizmet etmeye devam ediyor. Bu kapsamda su sayaçlarının yenilenmesi, dışarı alınması konusunda kurulduğu günden beri çalışmalar yapıyor. Konuyla ilgili bilgi veren Genel Müdür Ertan Mumcu, “Su faturalarının düzenli olarak okunabilmesi için vatandaşlarımızın su sayaçlarını dışarı almaları gerekmektedir. MASKİ Genel Müdürlüğü olarak, 10 yılını doldurmuş sayaçları ücretsiz değiştiriyoruz. Aynı zamanda arızalı, bozuk ve hassasiyetini kaybetmiş sayaçları yeniliyoruz. Çalışmalarımız kapsamında 4.5 yılda Malatya genelinde 10 yılını doldurmuş 86 bin 729 tane sayacı ücretsiz olarak değiştirdik. Bunun yanı sıra arızalı, bozuk ve hassasiyetini kaybetmiş 65 bin 822 adet sayacın değişimi yaptık. Böylece toplamda 152 bin 551 adet sayacı değiştirdik. Genel Müdürlüğümüz tarafından ekonomik ömrünü tamamlamış olan 10 yılını doldurmuş ve arızalı sayaçlar ücretsiz olarak değiştirilmektedir. Abonelerimizin su tüketimlerinin doğru bir şekilde belirlenmesi ve faturalanması için sayaçların kullanışlı olması önemli.” dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • Dg44 (6 yıl önce)
    Faturayı alın okuyun sayaç bakim ücreti diye bir bölüm var. Her ay düzenli olarak tahsil ediliyor. Ücretsiz lafı hikaye
    0
    0
    Yanıtla
  • misafir (6 yıl önce)
    Haberimiz olmadan gelip su saatini değiştirdiniz teşekkür ederiz de niye yaptığınız işi sağlam yapmıyorsunuz.Saat su dağıtıyor o kadar aradık söyledik sonrada sucu çağırdık yaptırdık bu iş nasıl oluyor anlamadım.
    0
    0
    Yanıtla
  • Argalı (6 yıl önce)
    Resimdeki adama maşallah belliki usta işinin ehli.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ülkem ve Malatyam (6 yıl önce)
    Binlerce otomatik kartlı sayaçlar ne oldu. Kim köşe döndü. Artık yeter köşe dönmece yok. Açık olun şeffaf olun hesap verin. Sizin iyiliğinize.
    0
    0
    Yanıtla
  • Tarık (6 yıl önce)
    MASKİ şimdi ne yapıyor! Eski haberleri ıslatıp duruyorlar yeni şey yok yani.. Ne mi olur? bir seçim olur ona hazırlık.. Eş dost çalışma- ıslatma görsün. seçimde şunları yaptım der durursun nede olsa bundan öncekiler öyle oldu. Özgür bey eziyetin gördü sefasını akrabalar pay yapar.. Azda olsa malum yapıya.. Hadi gelsin Yeşilyurt
    0
    0
    Yanıtla
  • Bulent (6 yıl önce)
    Çok yaziyo yeni saaat
    0
    0
    Yanıtla
  • Alper (6 yıl önce)
    Geldi değiştireceğiz dediler bozdu gittiler teşekkürler maski.
    0
    0
    Yanıtla