SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MASKİ'de Bıçaklı Saldırı, Kurum Çalışanı Yaralandı..

MASKİ'de Bıçaklı Saldırı, Kurum Çalışanı Yaralandı..
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi MASKİ Genel Müdürlüğünde çıkan kavgada, bir kurum çalışanı bıçakla yaralandı. Saldırganın, MASKİ ile iş yapan bir müteahitin oğlu olduğu öğrenildi.

Malatya İl Jandarma Komutanlığı’ndan alınan bilgilere göre, 17 Eylül 2024 tarihinde Yeşilyurt ilçesi İkizce Mahallesi'ndeki MASKİ binasında, müteahhit firma sahibi A.Ç. ve oğlu M.Ç. ile MASKİ çalışanı Ö.Y. arasında tartışma yaşandı. Saat 14:10 sıralarında başlayan sözlü tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü.

Kavga sırasında, müteahhitin sahibinin oğlu M.Ç., kendisine ait bıçakla MASKİ çalışanı Ö.Y.’yi sol bacağından yaraladı. Yaralanan Ö.Y.'nin hayati tehlikesi olmadığı belirtildi. 

Olay yerine gelen jandarma ekipleri, kavgaya karışan baba-oğulu suç aleti bıçakla birlikte yakalayarak gözaltına aldı.

Yaralı MASKİ çalışanı Ö.Y., tedavi edilmek üzere Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

MASKİ'DEN AÇIKLAMA..
Malatya MASKİ Genel Müdürlüğü'nde yaşanan bıçaklı saldırıda, bir personelin yaralanması  olayı hakıkda ilk resmi açıklama yapıldı.

MASKİ'den yapılan açıklamanın tamamı şu şekilde:

"17.09.2024 Salı günü saat 14.10'da MASKİ Genel Müdürlüğümüzde meydana gelen ve hepimizi derinden üzen menfi hadise ile ilgili kamuoyunu bilgilendirme gereği duyulmuştur.

MASKİ Genel Müdürlüğümüzde görev yapan personelimiz Ö. Y., yüklenici bir firmanın sahibi ve oğlu tarafından bıçaklı saldırıya uğramıştır.

Personelimiz ambulansla Malatya Eğitim Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alınmıştır. Tedavisi tamamlanan arkadaşımız taburcu edilmiştir.

Söz konusu olay, adli ve idari makamlara intikal ettirilmiştir. Süreç tarafımızdan yakinen takip edilmekte olup, gelişmeler hakkında kamuoyumuz bilahare bilgilendirilecektir."

malatyahaber.com- AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

10 yorum yapılmış

  • CAFANA (18 saat önce)
    Kurum çalışanları o mevkiye gelmek için el pençe divan durup sonrasında halka burnunun ucundan bakıyor Buna polis , asker , doktor da dahil. İnsanlar biraz güler yüz ve anlayış bekliyor. Gör nasıl davrandı da karşısındakini tahrik etti. Kesin kurum çalışanı suçludur.
    %36
    %64
    Yanıtla
  • Cafana44 (16 saat önce)CAFANA isimli kullanıcı yorumuna
    Konuyu biliyorsan paylaşır mısın, ne de olsa cafana yakın maskiye
    %89
    %11
    Yanıtla
  • Yusuf (1 gün önce)
    Yiyin birbirinizi, halk perişan malatya perişan
    %29
    %71
    Yanıtla
  • hasan (1 gün önce)
    Türkiye de özellikle Malatya da çalışanların can güvenliği tam olarak sağ-la-na-ma-mak-ta...... ne cüret çalışana bıcakla saldırmak.... kusuru varsa şikayet edilir.... herkes her şeyi kendi çözerse.... yada sorun çözmesi gerekenen ÇÖZMESE... bu durumlar olur...... BU TAM BİR ASAYİŞ SORUNUDUR!!!!!
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Neriman (1 gün önce)
    Önemli olan neden olayın olduğu? Maskide iş yapan yok, hepsi torpilli ağa gibi. Konuşmasını bilmeyenler ve üst perdeden konuşanları doldurmuşlar. Belediyelerin nerdeyse tamamına yakını böyle. Vatandaş hizmet almaya gelmiş, adamlar milleti asagilamanin derdinde. Sorsan geneli açıköğretim fak. Mezunu....
    %53
    %47
    Yanıtla
  • Dalton (1 gün önce)
    Ö.y isimli şahıs ta A.ç kişisine levye ile vurmuş onu niye söylemiyorsunuz
    %35
    %65
    Yanıtla
  • O yüzden devlet dairesine bıçakla gitmek gerek değil mi, çok akıllısın
    %83
    %17
    Yanıtla
  • Ne levye ile mi vurmuş. A.Ç çok insaflıymış. Alnının ortasından vurmasını gerekiyormuş. BU NASIL SAVUNAMADIR
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Artist (19 saat önce)Mert isimli kullanıcı yorumuna
    Ne kullanıyorsan bize de söyle, kendi yorumuna cevap mı yazdın
    %34
    %66
    Yanıtla
  • Ünal (1 gün önce)
    Kurumlarda x cihazı olmalı , belediye binalarına bıçak silah çok kolay giriyor
    %73
    %27
    Yanıtla