SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MASKİ'de Görev Değişiklikleri

0
Güncellendi - 2017-08-02 16:12:22
MASKİ'de Görev Değişiklikleri
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü’nde gerçekleşen görev değişiklikleriyle ilgili yapılan açıklamada, “Malatya Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü’nde Genel Müdür Yardımcılığı, Daire Başkanlığı ve Şube Müdürlükleri pozisyonlarında görev değişiklikleri yapılmıştır. Personellerimize başarı temennilerimizi iletir; yeni görevlerinin hayırlı olması dileriz” denildi.

Yapılan görev değişiklikleri ise şu şekildedir:

"MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Sinan Çeçen, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı olarak atandı.

Boşalan Genel Müdür Yardımcılığı görevine Kanalizasyon Dairesi Başkanı Oğuz Özcan atandı.

Boşalan Kanalizasyon Dairesi Başkanlığı görevine Çevre Koruma Başkanı Vedat Özden atandı.

Ayrıca, Kurumsal Gelişim ve Yönetim Sistemleri Şube Müdürlüğü’ne Özge İnanç, Etüt Şube Müdürlüğü’ne Cumali Çelik atandı."

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

10 yorum yapılmış

  • erkenek (6 yıl önce)
    Malatya Başharık mahallesindeki içme suları boruların değişim, yapım, onarım çalışmasından sonra bozuldu.Daha önce suyumuz buz gibiydi ve berraktı.Ancak şimdi yapılan yanlış bakım onarım ve değişikliklerden sonra sular sıcak enerji suyu ve ayran gibi oldu.Bu suda duş alacak vaziyete geldik.Eski içilebilir özelliği kalmadı suyumuzun.ACİLEN!!! görevlileri bu yanlışlığın nereden kaynaklandığının tespit edilerek düzeltilmesini istiyoruz.Şikayetimizin yetkililerce dikkate alınmasını istiyoruz.!!!!
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (6 yıl önce)
    Vayyyy yine Kayserili kadrolaşması malatya uyumaya devam ne kadar aciz kaldık genel müd. yetmiyormuş gibi adam yokya genel müd. yardımcısıda Kayseri'den oldu ahhhh malatyam ah senki bağrında CUMHURBAŞKANI çıkarmış bi şehirsin ne cevherler var kamuoyuna saygıyla
    0
    0
    Yanıtla
  • Malum derneğin adamı teşhişi koymuş Kayseri diye ? birde Malatyalı mış?
    0
    0
    Yanıtla
  • yeşilyurtlu (6 yıl önce)
    malatyadaki en işlemez kurum maski inanılmaz yüksek fiyatlar abonelik ücretleri almış başınıgidiyor hizmet çok kötü bıktırdınız vatandaşı
    0
    0
    Yanıtla
  • emre (6 yıl önce)
    maskiyi denetlemeye de sayıştay laboratuvar teknsiyenleri ile gitmesi lazım
    0
    0
    Yanıtla
  • Veysel (6 yıl önce)
    ya Sodesci başkan.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali kaya (6 yıl önce)
    Kul hakkı maski boztepelinin hakkıni yiyen...iflah olmaz
    0
    0
    Yanıtla
  • Sabri (6 yıl önce)
    Çevre yolunun altındaki garibanlara kuyu suyu verenler çevre yolunun üst tarafındaki ensesi kalinlara gunduzbeyin suyunu veriyorlar. Garibanin elinde sadece temiz suyu kalmıştı onu da elinden aldınız. Allah büyük sizde gariban olursanız görürsünüz yapılan haksızlıkları.
    0
    0
    Yanıtla
  • M.A (6 yıl önce)
    Teşekkürler maski hastaneler sayenizde dolu ishal istifarla güzel Malatyanin suyunu batırdınız sevgilerle
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyalı (6 yıl önce)
    valla veysel eroğluda atansa malatyanın suyu eskisi gibi olmayacak. belediye ve bağlı şirketler durum vahim.
    0
    0
    Yanıtla