SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"MASKİ'de Yeni Bir Sayfa Açıyoruz"

0
Güncellendi - 2021-09-02 01:24:15
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, MASKİ Genel Müdürlüğü’nü ziyaret etti. İlk olarak Alo 185 Çağrı Merkezi’ni ziyaret eden Başkan Gürkan, gelen bir çağrıyı cevapladı ve ekiplere talimat vererek vatandaşa yardımcı oldu. Başkan Gürkan, daha sonra MASKİ Genel Müdürlüğü’ne getirilen Mehmet Mert’in personellerle tanışma toplantısına katıldı.

Toplantıda ilk olarak konuşan MASKİ Genel Müdürü Mehmet Mert, MASKİ bünyesinde çalışan herkesin birlik ve beraberlik içinde çalışması gerektiğini vurguladı. Mert, “Bizleri bu göreve layık gören Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Selahattin Gürkan’a teşekkür ediyorum. Görevimize başladık. Hızlı bir şekilde hizmetlerimize devam edeceğiz. Ekip ruhuyla, birlik ve beraberlik içinde, gece gündüz demeden ekiplerimle birlikte çalışmanın gayretinde olacağız. Aktif bir şekilde sahada olacağız. Allah bizi mahcup etmesin” dedi.

Malatya’nın huzur şehri olması için herkesin el ele, gönül gönüle çalışması gerektiğini söyleyen Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, “Mehmet Mert ile birlikte MASKİ Genel Müdürlüğü’nde yeni bir sayfa açıyoruz. Bundan sonra bütün birimler kendi aralarında toplantı yapacak. Sizlerden tek ricam, ele ele vererek şu memlekete hizmet edelim. Biz herkesi kucaklayacağız. Şu görüşte, bu görüşte demeyeceğiz. Bizim amacımız Malatya’da herkesi kucaklayabilmektir. Malatya huzur şehri olsun. İdeolojinin kimseye bir faydası yoktur. Kırsalda hiçbir yerde asfaltsız bir yer kalmadı. Suda da kalmayacak. Kanalizasyonda da kalmayacak. Dürüst olduğunuz sürece iyi niyet beslediğiniz sürece biz hep sizlerin yanında olacağız. Kim devlete ihanet ediyor, kim millete ihanet ediyorsa bunların bizim kapımızın önünden geçme şansı yoktur. Sizlerden ricam bugün yeni bir sayfa açın. Allah birliğinizi beraberliğinizi bozmasın” diye konuştu.

EMEKLİ OLAN PERSONELE PLAKET

Malatya Büyükşehir Belediyesi ve şirketler bünyesinde görev alan 12 kişi emekliye ayrıldı. Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan emekli olan Aziz Savaş, Hacı Ali Arı, Hamdi Taşdemir Hasan Saman, Hasan Yumrutepe Hüseyin Karaoğlan, Hüseyin Yıldız, İlhan Tanataş, Necmettin Karaca, Rahmi Çitil, Sultan Balkı, Ünal Yumrutepe ve Selahattin Albayrak’a plaket verdi. Başkan Gürkan, “Emekli olan arkadaşlarımıza Malatya’mıza yapmış olduğu emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bunca yıldır alnının akıyla hiçbir şeye bulaşmadan çalışmaları takdire şayandır. Hepinizi tebrik ediyorum. Belediyemize ve memleketimize yapmış olduğunuz hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Bundan sonraki hayatınızda başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

15 yorum yapılmış

  • Ahmet toy (3 yıl önce)
    maski vatan ve hizmet sevdalısı başkanıyla büyüyecek gönüllerde olacak
    0
    0
    Yanıtla
  • abdulvahapgülezgin (3 yıl önce)
    açılan sayfaların sayısını unuttuk vesselam!
    0
    0
    Yanıtla
  • Harun (3 yıl önce)
    Yeni sayfa yeni zam olmaya. Son bir yılda suya yüzde 50 zam yaptınız. Yazıktır günahtır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Erdem (3 yıl önce)
    Başkan bu ne tezatlık! Yeni bir sayfa açıyoruz demek ne demek? 2,5 yıldır başka birisimi belediye başkanıydı. O genel müdürüde sen atadın, bunuda! Adam senden ayrıldı ya artık onu sağda solda eleştirir durursun. Klasik Selahattin Gürkan
    0
    0
    Yanıtla
  • kündübekli (3 yıl önce)
    40 tlik fatura 100 tl geliyor nasıl sayfa açılacak ama anlaşılan herkes memnun bir tane yorum yok faturalarla ilgili.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (3 yıl önce)
    Öncelikle yeni müdürümüze hayırlı olsun diyorum. İnşallah yeni müdürümüz oto yikamalarda bulununan atık kuyularının temizlenmesi işine yeniden başlar bu konuda çok sıkıntı çekiyoruz çünkü ve aşırı derecede mağdur durumdayız
    0
    0
    Yanıtla
  • Haci Bilen (3 yıl önce)
    Önceki sayfada seni mutsuz eden ne idi ki; yeni bir sayfa açıyorsun? Çok mu kötü veya çok mu beceriksizdi Sayın Yaşar Karataş? Bildiğimiz kadar bu devirde az rastlanır dürüstlükte ve kalitede bir genel müdür idi. Mümkün olur ise: önümüzdeki seçimde Yeşilyurt veya Battalgazi belediyesine başkan adayı gösterilmelidir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (3 yıl önce)
    Bu genel müdürlük için kimler birbirini yedi hangi genel sekreter yardımcıları kimlerle kavga etti bunun yüzünden kaç tane personelin canı yandı aslında onu da araştır selehattin başkan kendini desteklemeyen leri her türlü oyun yapan genel sekreter yardımcılarına öğretin önce yetkinin sizde olduğunu
    0
    0
    Yanıtla
  • M.Saim (3 yıl önce)
    Sn.M.Mert yeni görevinizin size ve Malatya'miza hayırlı olmasını temenni ediyorum.Oncelikle adil rüzgara göre eğilmeyen dik durmasını beceren,kurumun tek kuruşunu israf etmeyen haklının yanında olan bir duruş sergilemenizi,Maskinin kimsenin ama kimsenin çiftliği olmadığı bilinciyle görev yapmanızı bekliyoruz.Kenarda oturan ay başında sadece maaş alan(bazıları başkan tarafından atıl duruma getirilmiş)teknik ve diğer personelleri degerlendirin.Sabahlari ve akşamları mesai girişi ve çıkışı kaç kişi özel 500 bin 600 bin degerinde jeepleriyle işe geliyor bu insanların posizyonları ve katkıları nedir.?SN Mert makamlar gelip geçiçi asıl olan bu görevi layıkıyla yapıp bütün komuoyunca takdir görüp ömür boyu saygıyı hak eden bir isim olmanız. Başarılar diliyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (3 yıl önce)
    Mehmet baskanim kibiri o maskinin kapisinda birak sen kibiri olmayan birisin inşallah orda sende degismezsin kibiri olan cevrenide kendin gibi munaim caliskanlardan eylersin inşallah basarilar
    0
    0
    Yanıtla
  • taner (3 yıl önce)
    Ne yapacaksınız erkenekten alternatif sumu getiriyorsunuz kaptaj a bişey olsa bütün malatya susuz kalacak bırakın medyatik şovu adam akıllı hizmet edin millet takdir ede sizi
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan (3 yıl önce)
    Ne yapacaksiniz millete bedava olan suyumuzu felaket fiyatlara veriyorsunuz 100de 50 ucuzlatacakmisiniz allahtan korkunya 30ton su 120tl ucretvgeldi ama az kaldi secimler geliyo 16yildir akp deydim şimdi kimseye yok gunahw giriyoz siyasetcileri geturiyoz başa
    0
    0
    Yanıtla
  • cafer canbay (3 yıl önce)
    Selahattin başkan Halen bu zamanda bu çağda Mahellede su yok tankerle su taşınıyor bilginiz varmı Malatya Yeşilyurt SEYİTUŞAĞI MAH.
    0
    0
    Yanıtla
  • ali yılmaz (3 yıl önce)
    yalnız emekli olanlara bakıyorum hepsi 65 olmuş. Demekki emekli yaşı 85 olsa hala çalışacaklar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Şimdi bir semt adı vefa (3 yıl önce)
    Seni büyükşehire taşıyan arkadaşım dediğin Yaşar Karataş a vefasızlığın bu kadarını görmedim. Önceki sayfalarda ne vardı da yenisini açıyorsun başkan ?
    0
    0
    Yanıtla