SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

MASKİ'den Abonelere 'Sayaç Sıfırlama' Uyarısı

MASKİ'den Abonelere 'Sayaç Sıfırlama' Uyarısı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafın alınan karar gereğince 6 Şubat tarihinden 31 Mayıs 2023 tarihine kadar kullanılan sularda ücret alınmayacağını duyurmuştu. Kararı uygulamak için harekete geçen MASKİ Genel Müdürlüğü sayaçları sıfırlamaya başladı. Yazılı açıklama ile kamuoyunu bilgilendiren MASKİ Genel Müdürlüğü, çeşitli nedenlerden dolayı okuyamadıkları sayaçlar için abonelerin MASKİ’ye ait 0 538 541 09 11 No’lu WhatsApp hattına sayacın fotoğrafını çekerek en geç 1 Temmuz 2023 tarihine kadar atmasını istedi. 

MASKİ Genel Müdürlüğü’nden yapılan açıklama şöyle:

“Çok Kıymetli Abonelerimiz;

Malatya Büyükşehir Belediyesi Meclisi tarafından alınan karar ile 6 Şubat - 31 Mayıs 2023 tarihleri arasında kullanılan sularda ücretlendirme yapılmayacaktır. Alınan kararın uygulanabilmesi için su sayaçlarının sıfırlanması gerekmektedir. Ekiplerimiz, şuan sahada çalışmalarını aralıksız yürütmektedir. Ancak; çeşitli nedenlerden dolayı su sayaçlarını okuyamadığımız abonelerimiz mevcuttur. Sayaçlarını okuyamadığımız abonelerimizin geçen 4 aylık süre içinde borç yükü ile karşılaşmamaları için ivedi bir şekilde adını, soyadını, T.C.’sini ve abone numarasını belirterek 0 538 541 09 11 No’lu WhatsApp hattımıza 1 Temmuz 2023 tarihine kadar sayaçlarının resimlerini okunur ve görünür bir şekilde fotoğrafını çekip atması gerekmektedir. "

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

8 yorum yapılmış

  • Başefendi (11 ay önce)
    Rahmetli Ahmet EYÜP'e verilecek parada yanlışlık var gibi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Erhan (11 ay önce)
    Su saati çalınmış olanların ne yapması gerekiyor. Aylarca ağır hasarlı görünen daha sonra itiraz ile az hasara dönen binamızda binayı aylarca terk etmiştik su saatleri çalınmış binaların çoğunda aynı problemin olduğunu duyuyoruz.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • ismail (11 ay önce)
    su saatimiz çalındı ne olacak
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Nur (11 ay önce)
    Bugün evimize Maski den fatura geldi. 0 TL olarak. Yani bugünden itibaren ücretlendirilmeye başlanacak mi? Ayrıca sular içilmeye Uygun hâle geldi mi ? Bilen biri cevap verebilir mi rica etsem?
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Sayaciniz sıfırlanmış bundan sonraki kullanım fatura edilecek. Su içilmesi konusuna gelince bırakın içmeyi yemekte bile kullanmıyoruz. Bunlara güvenip icemeyiz bekliyecez.
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Çırmıktılı (11 ay önce)Nur isimli kullanıcı yorumuna
    31 mayısa kadar olan kısmı ücretsiz piro.Sonrası yani 1 haziran dan itibaren ücretli
    0
    0
    Yanıtla
  • Seçim bitti (11 ay önce)Nur isimli kullanıcı yorumuna
    Ne hikmetse seçim bittikten sonra faturalar gelmeye başladı, her şey düzeldi elektrik faturası 500 geldi, ulaşım ücretli oldu, sular aynı su içilecek gibi değil, demek neymiş Deprem bahane Seçim şahane...
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Bedavacılık yeter...
    %60
    %40
    Yanıtla