SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MASKİ'den Kar Yağışı İçin Şükür Kurbanı

0
Güncellendi - 2022-01-20 19:59:06
MASKİ'den Kar Yağışı İçin Şükür Kurbanı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü tarafından kar yağışı nedeniyle ‘Şükür Kurbanı’ kurbanı kesildi. Hizmet binası önünde dualar eşliğinde gerçekleştirilen kurban kesimine, MASKİ Genel Müdürü Mehmet Mert, MASKİ Genel Müdür Yardımcıları, Daire Başkanları ve personeller katıldı.

Kurban kesiminin ardından konuşan MASKİ Genel Müdürü Mehmet Mert, 24 saat içinde bol ve bereketli bir kar yağışının olduğunu belirterek, “Son yılların en büyük kar yağışını aldık. Meteoroloji verilerine göre önümüzdeki günlerde de ilimiz için kar yağışı gözüküyor. Yağışların bolluğu su bolluğu demek. Gelecekte su sıkıntısı yaşamayacağımız anlamına geliyor. Barajlarımız doluyor, göletlerimiz doluyor, yeraltı kaynaklarımız besleniyor. İnşallah bu yıl hasat mevsiminde çiftçilerimizin yüzü gülecek. Kar, bolluk demek, bereket demek. Bu yıl bereketli bir yol olacak İnşallah. Bizlerde MASKİ Genel Müdürlüğü olarak ‘Şükür Kurbanı’ kestik. Allah kabul etsin” dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

11 yorum yapılmış

  • vatandaş (2 yıl önce)
    yapılan hayrın bile bağıra çağıra reklamını yapıyorlar
    0
    0
    Yanıtla
  • Atilla (2 yıl önce)
    Kurban keseceğinize yolları açın zeka küpleri
    0
    0
    Yanıtla
  • Nazim İlhan (2 yıl önce)
    maski ne yiyip içiyor merak ettim bende öğlen yemeklerine katılmak istiyorum saygılar
    0
    0
    Yanıtla
  • Serkan (2 yıl önce)
    Bu yıl kar fazla yağdı...demekki zamlar yoldaa
    0
    0
    Yanıtla
  • Serkan (2 yıl önce)
    Ne güzel şehir yaaaa..halen guluyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • ali (2 yıl önce)
    kar yağdı fiyatlar düşmeye başladı çok iyi dolarda düşüyor çok iyi çok iyi
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan (2 yıl önce)
    Kar yagdi insanlar mağdur 100de 35zam yazık millete yooo artık herşey deyisti belediye başka parti Cumhurbaşkanı baska parti belediye başkanı başka parti olacak tek adam li parti ülke bu halde herkes herşeye zam dolarlami geldi su dağdan gelen su yumuz yazıklar olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Git dağda doldur her gün evine getir suyunu kimse senden para almaz. Madem dağdaki suyu sana getirmek o kadar kolay kendinde alabilirsin. Oradan alırsan kimse para almıyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ülkü KOÇAK (2 yıl önce)Burak isimli kullanıcı yorumuna
    Bak şimdi bunu duyan dış güçler dağdaki suya sayaç takar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Baba 44 (2 yıl önce)
    Ewt kar bolluk bereket dir .Suya yapılan zamdir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Metin (2 yıl önce)
    Allah İçin mi reklam İçin mi artık meçhul. İyice cılkı çıktı. Bu belediyeciler ve partililer ne maneviyat bıraktı. Ne insaniyet. Varsa yoksa reklam. Artık yetmez mi?
    0
    0
    Yanıtla