SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

MASKİ'den Su Sayacı Hırsızlığı Uyarısı

MASKİ'den Su Sayacı Hırsızlığı Uyarısı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından terkedilen hasarlı meskenlerde su sayaçlarının çalındığını belirterek gerekli tedbirleri almaları için vatandaşları uyardı.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada, su abonelerini kişisel olarak önlem almaya çağıran MASKİ yetkilileri, hırsızlık durumunda Malatya İl Emniyet Müdürlüğüne ve polis merkezlerine suç duyurusunda bulunulmasını istedi.

Hırsızlığı yapan kadar çalıntı malı alanın da suçlu olduğuna işaret edilen açıklama şunlar kaydedildi:

"Son günlerde çağrı merkezimize su sayaçlarının çalındığı ile ilgili yoğun bir şikayet gelmektedir. Malatya genelinde 332 bin abonemiz bulunmaktadır. Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından özellikle orta ve ağır hasarlı binalar boşaltılmıştır. Bunu fırsat bilen hırsızlar su sayaçlarını çalmaktadır. Özel mülk olduğundan dolayı tedbir alma sorumluluğu abonelere aittir. Vatandaşlarımız kişisel olarak önlem almak durumundadır."

Bülten- AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • ismail (1 yıl önce)
    evimiz ağır hasrlı su saati elektrik kabloları pimapen lerin hepsi çalınmış
    0
    0
    Yanıtla
  • deprem mağduru (1 yıl önce)
    Ağır hasarlı evden eşyalarımızı alamamışız. Bir ömür boyu çalışarak aldığımız evmiz içindeki eşyalarla gitmiş. Ama aynı binadan hırsızlar su sayacı dahil herşeyi götürmüşler. Maski daha üç kuruşluk su sayacı derdinde.
    %100
    %0
    Yanıtla