SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MASKİ'nin Özensiz Çalışmasına Vatandaş Tepkisi

MASKİ'nin Özensiz Çalışmasına Vatandaş Tepkisi
A- A+ PAYLAŞ

MASKİ tarafından Paşaköşkü Mahallesi'nde yapılan yenileme çalışmalarında özensizlik ve duyarsızlık olduğunu iddia eden vatandaşlar, tepki gösterdiler.

Paşalar Sokak sakinleri, şikayetlerini şöyle dile getirdiler:

"Maski; Paşaköşkü mahallesi, Paşalar sokağında yenileme yapıyor. Başlamadan önce gazeteciler yığıldı buraya. Yenileme, hizmet, icraat diye şov yaptılar. Ancak yaklaşık bir haftadır rezalet diz boyu. 

Bunlar yüzünden insanlar evlerini tekrediyor. Bir binanın kanalizasyonuna zarar verdiler ve o binadakiler mecburen gitti. Aynı binanın etrafını çevreleyen duvarın bir kısmını "yanlışlıkla" yıktılar bir de. Sık sık elektrikleri kesiyorlar, kablolar kopuyor. Saatlerce elektrik olmuyor. Mahalle zaten toz duman. Dışarı çıkılmıyor. Bir de bunca şeyin arasında ne kadar ehemmiyeti var bilmem ama Türkçe dahi bilmeyen Suriyeli işçi çalışıyordu içlerinde.

Dün olanlar ise bardağı taşırdı artık. Önce doğal gaz borusu patlattılar yarım sat boyunca kimse gelmedi. Maski çalışanlarına "Sakatlık çıkmasın, ilgililere haber verin." dediğimizde "Her zaman oluyor böyle ya." diyip yüzsüz yüzsüz gülerek çalışmaya devam ettiler. Vatandaş olarak polis, itfaiye ve ilgili birimi de bizler aradık. 40 dakika kadar sonra doğal gaz ile ilgilenen ekip gelip gazı kesip gitti. 

Birkaç sefer elektrik kablolarına zarar verdiler. Elektrik gidince de umursamayıp devam ediyorlar biraz önce de söylediğim gibi. En son dün gece 11 sularında elektrik gitti. Kepçe ile kabloları koparmışlar ama hiçbir şey olmamış gibi 1 saat kadar daha çalışmaya devam ettiler. Gece yarısı gibi bırakıp gittiler. İlgili numarayla iletişime geçip elektrikçi ekip çağırttık. Gece iki sularında Fırat EDAŞ'dan gelip kabloları yaptılar. Ki ben bu maili yazdığım sırada yine elektrik kesildi. Kısacası hizmet yapıyoruz diye servis ettikten sonra bize resmen işkence çektiriyorlar."

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Mehmet (8 ay önce)
    Hayret büyükşehire bağlı bir birimi eleştirmişsiniz, şehrin emini kızmasın ama pardon siz o başlamadan önce yığılan gazetecilerdensiniz. Şehrin içinde bulunduğu durumdan asla Büyükşehir’i ve belediye başkanını eleştirmezsiniz, eleştirileri yorumlara vatandaştan gelen maillere bırakırsınız. Buda bir başlangıç. O kadar maski haberiniz sonrası gerçekleri anlatan bir vatandaş ahvali yayınlamışsınız. Elinize sağlık.
    %86
    %14
    Yanıtla