SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MAŞTİ Kavşağında Kaza.. 1 Kişi Öldü, 13 Kişi Yaralandı

MAŞTİ Kavşağında Kaza.. 1 Kişi Öldü, 13 Kişi Yaralandı
A- A+ PAYLAŞ

MAŞTİ kavşağında, bir servis aracıyla taksinin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında, ilk belirlemelere göre 1 kişi öldü, 13 kişi yaralandı.

Alınan ilk bilgilere göre, kaza 02.40 sıralarında meydana geldi. OSB'den il merkezine gelmekte olan ve bir kargo firmasının çalışanlarını taşıyan Cumali Ekici yönetimindeki 44 S 5021 plakalı servis minibüsü, MAŞTİ kavşağında kırmızı ışık ihlali yaptığı öne sürülen 44 ER 506 plakalı bir otomobille çarpıştı ve devrildi. Kazada minibüsün altında kalan sürücü Cumali Ekici öldü, 13 kişi yaralandı.

Yaralılar çeşitli hastanelere kaldırılırken, kaza yerinde yaşanan gerginlik nedeniyle Çevik Kuvvet ekipleri de sevkedildi.

malatyahaber.com

FOTO: Burhan KARADUMAN

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

26 yorum yapılmış

  • MALATYALI (4 gün önce)
    izzetiye mah. sinema caddesinde trafik magandası sorunu var polise söylüyoruz ilgilenmiyor geçen gün ayın 11 nde beyaz şahinle serseri bir tip geldi drift yaptı abartı egzozla herkesi rahatsız etti arabayıda kaldırımın tam ortasına park etti ordaki kuaföre girdi saç sakal maske traş oldu polisi aradık gelmedi tam 60 dkk berberde oturdu.Bu adam illa çocuklarımızdan birine zarar verincemi işlem yapılacak
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Yaşar GÜZEL (4 gün önce)
    Kocaeli den Selâm ve Dualarımızla Merhuma Allahtan Rahmet Yakınlarına Başsağlığı Diliyorum Mekanı Cennet Olsun. Yaralı Hemşerilerimize Cenab-ı Mevlam Şafii İsmi Hürmetine Şifalar Versin İnşallah Sevgilerimle. S.Komseri
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Mehmet... (4 gün önce)
    Öncelikle vefat edene Allahtan rahmet, yaralılara şifa diliyorum. Sorum şu ki; Bu şehirde mobeseler var, neden kurallara uymayanlara ceza kesilmiyor. Günlük çevre yolu ve şehir merkezinde 150 km civarı yol yapıyorum. Başta minibüsçüler olmak üzere, taksi, servis, tofaşçılar, ağır vasıta sürücülerinin bir kısmı trafiği mavhediyor. Hemen her gün sol şeritte 100 le giderken tırdan, kamyondan selektör yiyorum. Neden kanunlar uygulanmıyor???
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Muhittin (5 gün önce)
    Allah Gani Gani Rahmet Eylesin Mekanı Cennet Olsun Çalıştığım Kurumun da servisini çekmişti. İyi bir arkadaştı. Yakınlarına Sabırlar diliyorum.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • ilkerefendyy (5 gün önce)
    allah rahmet eylesin. arkadaşlar emniyet kemerini lütfen hayatımıza alalım. özellikle toplu taşıma yapan arkadaşlar kaza esnasında oraya buraya tutunmaya çalışmaktan aracı kontrol edemiyorlar. iş böyle daha da büyüyor.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Yılmaz (5 gün önce)
    Samanköy Ortaokulunda okuttuğum çok sevdiğim bir öğrencimdi. Haberi okuyunca beyninden vurulmuş gibi oldum. Kim suçlu kim suçsuz başka bir tartışma konusu ama Allah aşkına trafiğe çıktığımızda insanlığımızı unutmayalım. Medeniyet dediğimiz şey karşımızdakine saygıyla başlar. Yetim kalan çocuklar var geride. Gencecik aslan gibi bir evladımız toprakta. Sevgili Cumali'mize Rabb'imden rahmet diliyorum. Ailesine sabırlar diliyorum.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Mehmet can (5 gün önce)
    Öncelikle ölen şöfür kardeşimize ALLAH rahmet eylesin yarılara acil şifalar versin ama şunu belirtmek isterim som 1 kaç senedir servis şörürlerine bakıyorum hepsi genç arkadaşlar ve baya sıkıntılı kullanıyorlar bu arladaşlara bence oda başkanları öncülük olarak her ay test yapışmalı esrar olur uyuşturucu olur herkes çocuklarını emanet ediyor bu servis işi bence belli bir kıstas getirilmeli birde bakiyorsun adam yetmiş yaşina gelmiş hala araç kullanıyor anlamiyor bu nasil bir ters orantı hiçim denetleme yapılmıyor
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Mehmet (5 gün önce)
    Bu yol 2x2 olduğu sürece daha cooook kaza olur.. ivedilikle yan yolları ana yola dahil edip 4x4 veya 5x5 yola çevrilebilir... yolun ortası 9.mt alınarak trambus, raylı sistem için yapılırsa çok daha güzel olacaktır..
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Huzur (5 gün önce)
    Cumali kardeşim çok üzüldüm.Allah sana rahmetiyle muamele etsin.Ailene sabırlar versin.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Barguzu (5 gün önce)
    Allah rahmet eylesin. Hepimiz her sabah rızkımızın peşinde yollara düşüyoruz. Dört teker üzerinde canımız Allaha emanet ama tedbir bizden takdir Allahtan lafını unutuyoruz. Servişçi arkadaşlardan gerçekten işini layıkıyla yapanda var ama bunun aksine bu yollar bizim edasıyla kural bilmeyende var maalesef. Mesela dönen kavşak olayı malatyada çok sıkıntılı kural çok açık ama ne taksicilerin bir kısmı ne de servisçi arkadaşlar uymuyor. Kavşak içinde olanın önceliği diye bir şey yok. Eğer kurallara uyan bir vatandaş olmasan yani onlar gibi olsan o kavşaklarda her gün her saat kaza olur. Ben adalet sistemi içinde yine en iyi trafik polis memurlarının görevini yaptığına inanıyorum. Gördükleri an affetmiyorlar ama herkesin de peşine bir polis takamazsın. Şok denetlemeler artmalı yerler sürekli değişmeli. Polisin askerin yetkileri artmalı. Sivil polisler gibi sivil trafik polis memurları olmalı araçlarında kamera olan. Kanıtlı görüntülü cezayı basmalı. Cezanın tekerrürü halinde hapis cezasına kadar gitmeli olay. Cezalar caydırıcı olmalı. Kural düzen bilmeyen vatandaşın birçok hakları elinden alınmalı. Ülkede kurala uyan düzen bilen vatandaş maalesef çok mağdur.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Muzaffer (5 gün önce)
    Sahipsiz malatya
    %72
    %28
    Yanıtla
  • Zorba (5 gün önce)
    S,M,Harfiyat,Beton poma,Mikser, Çekiciler,İş makineleri ,Dolmuş,Kargocular bu araçları kullananlar ne hikmetse tüm kuralları kendilerine amade görüyorlar. Ne hikmetse bunları ne denetleyen ne kontrol eden var. Hele gecenin vakitsiz saatlerinde havalı korna çalma sevdası.. deme keyiflerine (tabi kurallara uyan beyefendi ,saygılı insanlar istisna)
    %86
    %14
    Yanıtla
  • ismail (5 gün önce)
    Allah rahmet eylesin aşırı hız dikkatsizlik
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Mlx (5 gün önce)
    Allah rahmet eylesin. Malatya'da malesef trafik kuralları hiçe sayılıyor, herkes kendi kurallarına göre araç kullanıyor, sabır ve centilmenlik yok. Sonra bu tip kazalar meydana geliyor.
    %88
    %12
    Yanıtla
  • Sami (5 gün önce)
    Belediye gergin ölümlü kaza olmasının nedenini araştırıyor mu acaba ? Sami başkan haberleri okuyor mu acaba?
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Erol (5 gün önce)
    Maalesef dün gece kaza çok olmuş.Tecde Yolunda ki kazada bir vefat bir yaralı var.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Malatyalı (5 gün önce)
    Organizeden merkeze gelen S plakalı araç sürücülerinin sabıka kaydına bakın neler var var.
    %73
    %27
    Yanıtla
  • Servisci (5 gün önce)
    Trafiği biz servisciler değil böyle bilinçsiz sürücüler tehlikeye atıyor bizler sürekli trafikte olduğumuz için takip mesafesi ayna kontrolü artık sürekli ezberimizde herşeyi takip ediyoruz ama böyle bilinçsiz sürücüler de ayna kontrolü kavşak geçiş önceliği vs bilgisi yok bizi sürekli denetleyeceğine emniyet mobeselerden böyle densiz sürücüleri takip edip denetlesin! Allah rahmet eylesin
    %34
    %66
    Yanıtla
  • siz servisçiler de yolda yarış yapıyorsunuz. sol şeridi kimseye bırakmıyorsunuz. servisçi otomobilci değil. hiç kimse kural tanımıyor.
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Malatyalı (5 gün önce)Servisci isimli kullanıcı yorumuna
    Sen hele gel organizede iş çıkışı trafikte makas atan servisleri bir gör bakalım. Hangisi kurallara uyuyor hangisi aynaya bakıyor , hangisi takip mesafesine uyuyor ozaman görürsün...
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Tabi tabi arkamızda olunca sıkıştırmayı, önümüzde olunca gitmemeyi, aniden dörtluleleri yakmadan sağda durmayı, birden önümüze kırmayı çok iyi bilirsiniz. Sizi bilmez miyim taksici , minibüsçü ve servisciler. Ah canım benimm
    %90
    %10
    Yanıtla
  • Vatandaş (5 gün önce)Servisci isimli kullanıcı yorumuna
    Öncelikle vefat eden kişiye Allah tan rahmet, yakınlarına sabır diliyorum.Servisci beyin yazdıklarına kesinlikle katılmıyorum.Bir servis üç dört yerin servisini alıyor özellikle okula giriş ve çıkış saatlerinde bir telaş bir telaş bir okuldan öbürüne,ordan organizeye yetişmek için kaç kere geçiş hakkı benim olmasina ragmen bir anda yola çıktılar son dakika fren yaparak atlattım.Kaza yapan kişi icin birşey demiyorum,kaza gece olmuş
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Motor Kullanan Biri (5 gün önce)Servisci isimli kullanıcı yorumuna
    Kardeş nerede bir servis veya taksi görsem yolumu değiştiriyorum. Ne aynanıza bakıyorsunuz ne şerit takibi yapabiliyorsunuz. Üstüne 3 şerit değiştirip sağa sola dönüyorsunuz, olur olmadık yerde duruyorsunuz, yapıp bir kere de özür dilemiyorsunuz. Motosiklet görünce üzerine sürmek yanaşmak sizlerin hobisi olmuş. Tabi burada herkesi katmıyorum işin içine fakat Malatya'da trafik adabı kalmamış. Orman kanunları gibi herkes bi sağdan bir soldan, ters yönden geçenler mi dersin, kaldırımda gidenler mi dersin, yaya geçidinden geçen arabalar mı dersin... Bu gözler depremden sonraki 1.5 senede neler neler gördü. Allah hayatını kaybeden kardeşimin ailesine sabırlar versin. Belediye bir önlem almadıkça böyle kazalar Malatya'da artacaktır ona eminim.
    %90
    %10
    Yanıtla
  • Kaptan bu işin servisçisi kamyoncular tircisi yoktur herkes trafikteyse dikkat edecek yoksa zaten memleketin hali malum yollar sıkıntı iyice çıkmaza giriyor trafik kazada
    %100
    %0
    Yanıtla
  • malatyalı (5 gün önce)Servisci isimli kullanıcı yorumuna
    servisçi arabası kırmızı ihlal yapmış ama öyle yazıyor kazaya sebebiyeti servis arabası vermiş
    %60
    %40
    Yanıtla
  • Malatyalı (5 gün önce)Servisci isimli kullanıcı yorumuna
    Hayatını kaybeden vatandaşımıza Rabbim rahmet eylesin. Servisci adlı yorumcu ya cevap: Yıllardır Malatya'da araç kullanıyorum 1-Minübüs (Dolmuş) şoförleri 2-Taksi Şoförleri 3-Servis şoförleri helede okul servis şoförleri kadar kural tanımaz bir sürücü grubu görmedim (Kurallara uyan bu meslekte ki şoförleri tenzih ederim) Daha dün ya dün ışıkta bekliyoruz kural tanımaz dolmuş şoförü karşı şeride geçip ışıkların en önüne geçti kavşağı sıkıştırdı. Servis minibüsleri son sesi açıp servis araçlarını son sürat kullananlara kaç kez denk geldik. Taksi şoförlerine gelince sağdan soldan manevra yapmasını çok iyi bilirler milleti sıkıştırmayı çok iyi bilirler... Neymiş efendim Trafiği tehlikeye atan bizler değilmişiz sanki biz başka ülkede yaşıyoruz merak etmeyin herkes bu kural tanımaz sürücülerin yaptığını gözleriyle görüyor. Gelelim kuralsız kullanan münferit sürücülere bunlarda onlar kadar suçludur.
    %82
    %18
    Yanıtla