SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MBB, 2. Yarıya Galibiyetle Başladı

A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Erkekler 1.Lig B Grubu’nda mücadele eden Malatya Büyükşehri Belediyespor, ikinci yarının ilk müsabakasında deplasmanda Şanlıurfa Büyükşehir Belediyespor’u 3-2 mağlup etti.

Malatya Büyükşehir Belediyespor, ikinci yarının ilk maçında 12.haftada deplasmanda Şanlıurfa Büyükşehir Belediyespor’a konuk oldu. Şanlıurfa Yenice Spor Salonu’nda oynanan müsabakanın ilk seti büyük bir çekişmeye sahne oldu. İki takımın karşılıklı sayılar ürettiği seti 25-23 kazanan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyespor, müsabakada 1-0 öne geçti.

Müsabakanın ikinci setinde de büyük bir çekişme yaşandı. İlk sette olduğu gibi ikinci sette de iki takım karşılıklı sayılar üretti. İlk setin tekrarının yaşandığı ikinci seti de 25-23 kazanan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyespor, müsabakada 2-0 geriye düştü.

Üçüncü sette toparlanan Malatya Büyükşehir Belediyespor, bu sette he hücum hem de savunmada iyi işler yaptı. Müsabakaya ağırlığını koyan turuncu yeşilliler, seti 25-21 kazandı ve durumu 2-1’e getirdi.

Müsabakanın dördüncü seti oldukça çekişmeli geçti. İlk iki sette olduğu gibi iki takım karşılıklı sayılar üretti. Müsabakada beraberliği yakalamak isteyen Malatya Büyükşehir Belediyespor, son bölümde oyuna üstünlüğünü koydu ve seti 26-24 kazanarak, durumu 2-2’ye getirdi.

Çekişmeli geçen müsabakada kazananı final seti belirledi. Final seti büyük bir heyecana sahne olurken, hücumda daha iyi işler yapan Malatya Büyükşehir Belediyespor, bu setten 15-12 üstün ayrıldı ve müsabakayı 15-12 kazandı.

Grup’ta oynanan maçlarda alınan sonuçlar şöyle:

Asur Gençlik-Niksar Belediye: 0-3

Ünsal Group Şiran Akademi-Akkuş Belediye: 2-3

Hatay Büyükşehir Belediyespor-Yurt Grup Erzin Yeşilkentspor: 3-2

Dinamik Gençlik-Yeni Kızıltepespor: 0-3

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyespor-Malatya Büyükşehir Belediyespor: 2-3

Cizre Belediye-TÜRŞAD: 2-3

Grup’ta 12.hafta maçları sonunda Cizre Belediye 32 puanla liderliğini sürdürdü. Hatay Büyükşehir Belediyespor ise haftayı 29 puanla ikinci sırada tamamladı. Grup’ta 24’er puana sahip 3 takımdan TÜRŞAD üçüncü, Akkuş Belediye dördüncü, Yeni Kızıltepespor ise beşinci sırada bulunuyor. 12.haftada deplasmanda kritik bir galibiyet alan Malatya Büyükşehir Belediyespor ise 20 puanla altıncı sırada yer aldı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız