SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

MBB Ampute 3 Maçını Kazandı

A- A+ PAYLAŞ

Ampute Futbol Süper Ligi’nde mücadele eden Malatya Büyükşehir Belediyespor Ampute Futbol Takımı, ilk yarıda 9 haftalık bölümde 3 kez gülerken, toplamda 10 puan topladı.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) resmi internet sitesinde Ampute Futbol Süper Ligi’nin ikinci yarı programını açıkladı. 

TFF'nin "Türkiye Futbol Oynuyor" projesi kapsamında destek verdiği Bedensel Engelliler Spor Federasyonu bünyesindeki Ampute Futbol Süper Ligi'nde ilk devre sona erdi. 

Ligin ilk yarısını Şahinbey Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü 27 puanla birinci sırada tamamlarken, Ortatek Gaziler Ampute Spor Kulübü 24 puanla ikinci, İzmir Büyükşehir Belediye Gençlik ve Spor Kulübü ise 17 puanla üçüncü oldu. 

Malatya Büyükşehir Belediyespor Ampute Futbol Takımı ise ligin ilk yarısında 9 haftalık bölümde 3 galibiyet, 1 beraberlik, 5’te mağlubiyet yaşadı. 9 haftalık bölümde 10 puan toplayan turuncu yeşilliler, altıncı sırada yer aldı. Malatya temsilcisi, 9 haftalık bölümde rakip ağları 8 kez havalandırırken, kalesinde ise 15 gol gördü. 

Ampute Futbol Süper Lig’de ikinci devre karşılaşmaları 1 Mart 2020’de başlayacak. Malatya Büyükşehir Belediyespor Ampute Futbol Takımı’nın ikinci yarı maç programı şöyle: 

10.hafta-1 Mart

Pendik Engelliler Spor Kulübü-Malatya Büyükşehir Belediyespor Ampute Futbol Takımı

11.hafta-8 Mart

Malatya Büyükşehir Belediyespor Ampute Futbol Takımı-Bursa Ampute Spor Kulübü

12.hafta-15 Mart

TSK Rehabilitasyon Merkezi Engelliler Spor Kulübü-Malatya Büyükşehir Belediyespor Ampute Futbol Takımı

13.hafta-22 Mart

Malatya Büyükşehir Belediyespor Ampute Futbol Takımı-Konya Engelliler Gücü Spor Kulübü

14.hafta-29 Mart

Şahinbey Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü-Malatya Büyükşehir Belediyespor Ampute Futbol Takımı

15.hafta-5 Nisan

Malatya Büyükşehir Belediyespor Ampute Futbol Takımı-Esenyurt Engelliler Gücü Spor Kulübü

16.hafta-12 Nisan

Ortotek Gaziler Ampute Spor Kulübü-Malatya Büyükşehir Belediyespor Ampute Futbol Takımı

17.hafta-19 Nisan

Malatya Büyükşehir Belediyespor Ampute Futbol Takımı-Şişli Yeditepe Engelliler Spor Kulübü

18.hafta-26 Nisan

İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü-Malatya Büyükşehir Belediyespor Ampute Futbol Takımı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız