SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MBB Ampute Rakibini Mağlup Etti

0
Güncellendi - 2020-03-08 21:22:22
MBB Ampute Rakibini Mağlup Etti
A- A+ PAYLAŞ

Ampute Futbol Süper Ligi’nin 11.haftasında Malatya Büyükşehir Belediyespor, sahasında Bursa Ampute Spor Kulübü’nü 2-1 mağlup etti. 

Yeşiltepe Spor Kompleksi Ampute Futbol Sahası’nda oynanan müsabakayı Mehmet Himyeri-Uğur Doğan hakem ikilisi yönetirken, İsmail İnan ise üçüncü hakem olarak görev yaptı.

Malatya Büyükşehir Belediyespor sahaya Selim Karadağ, Akbar Lotfimoghaddam, Mehdi Saeidavi, Joseph Kwesi Amoh, Zülfü Can Derinpınar, Metin Yıldırım ve Ramazan Kılıçkol ile çıktı.

Bursa Ampute Spor Kulübü ise Umut Can Günay, Samuel Tamba Tengbeh, Emrah Akdemir, Serhat Çağlayan, Mervan Akyol, Erhan Karasu ve Nurettin Balkaya ile sahaya çıktı. 

Mücadele öncesi karşılaşmayı izlemeye gelen futbolcuların anneleri, eşleri ve kadın taraftarlara 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla çiçek takdim edildi. 

Malatya Büyükşehir Belediyespor’un milli kalecisi Selim Karadağ, kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlayarak, “Allah’ın bizlere emaneti olan eşlerimiz, annelerimiz, kadınlarımızın özel günlerini kutlamak istedik. Kadınlarımızın sadece bir günü değil her gününün güzel geçmesini temenni ediyorum” dedi.

Bursa Ampute Spor Kulübü, mücadelenin 16.dakikasında Emrah Akdemir’in penaltıdan attığı golle 1-0 öne geçti ve ilk yarı bu skorla tamamlandı. 

Malatya Büyükşehir Belediyespor, 50.dakikada Akbar Lotfimoghaddam’ın kaydettiği golle mücadelede durumu 1-1’e getirdi. Malatya ekibi, 50+1.dakikada Zülfü Can Derinpınar’ın golüyle mücadelede 2-1 öne geçti. Kalan uzatma dakikalarında başka gol olmadı ve Malatya Büyükşehir Belediyespor, karşılaşmayı 2-1 kazandı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız