SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

MBB, Deplasmanda Mağlup

A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Erkekler 1.Lig B Grubu’nda mücadele eden Malatya Büyükşehir Belediyespor, 14.haftada deplasmanda Hatay ekibi Yurt Grup Erzin Yeşilkentspor’a 3-1 mağlup oldu.

Erkekler 1.Lig B Grubu’nda mücadele eden Malatya Büyükşehir Belediyespor, 14.haftada deplasmanda Hatay ekibi Yurt Grup Erzin Yeşilkentspor ile karşı karşıya geldi. Erzin Hatay Spor Salonu’nda oynanan müsabakanın birinci seti büyük bir çekişmeye sahne oldu. İlk seti 25-20 üstün tamamlayan Yurt Grup Erzin Yeşilkentspor, müsabakada 1-0 öne geçti.

Müsabakanın ikinci setinde iki takım karşılıklı sayılar üretti. İkinci sette de büyük bir çekişme yaşanırken, seti 25-21 üstün tamamlayan Hatay ekibi, skoru 2-0’a getirdi.

Üçüncü sette iyi bir oyun ortaya koyan ve hücumda iyi işler yapan Malatya Büyükşehir Belediyespor, rakibinin fazla sayı üretmesine de izin vermedi. Malatya ekibi, baştan sona üstün olduğu seti 25-14 kazandı ve müsabakada durumu 2-1’e getirerek, oyunu dördüncü sete taşıdı.

Müsabakanın dördüncü setinde bir kez daha oyuna üstünlüğünü koyan Yurt Grup Erzin Yeşilkentspor, seti 25-19 üstün tamamladı ve müsabakayı 3-1 kazandı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız