SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MBB Gümüşhane'yi 3-0'la Geçti

0
Güncellendi - 2018-10-13 17:11:50
MBB Gümüşhane'yi 3-0'la Geçti
A- A+ PAYLAŞ

Erkekler Voleybol 1.Ligi B Grubu’nda Malatya Büyükşehir Belediyespor, TKD Kuzey Enerji Gümüşhane Torul’u 3-0 mağlup etti.

Atatürk Spor Salonu’nda oynanan müsabakayı başhakem Hüseyin Okumuş ile yardımcı hakem Eyyüp Şahin yönetti. Malatya Büyükşehir Belediyespor müsabakayı 25-19, 25-18 ve 25-23’lük  setlerle 3-0 kazandı.

Müsabakanın ilk setine iyi başlayan Malatya Büyükşehir Belediyespor, 4-1’lik üstünlük sağladı. Gümüşhane Torul, aradaki farkı eritse de Malatya Büyükşehir Belediyespor teknik molaya 12-7’lik üstünlükle gitti. Teknik moladan iyi dönen Malatya ekibi, seti 25-19 kazanarak, müsabakada 1-0 öne geçti.

Müsabakanın ikinci seti çekişmeli başladı. İki takım karşılıklı sayı üretirken, Malatya Büyükşehir Belediyespor, oyuna üstünlüğünü koyarak 5 sayılık bir fark yakaladı. Teknik molaya 12-7 üstün tamamlayan Malatya Büyükşehir Belediyespor, seti 25-18 üstün tamamlayarak, durumu 2-0’a getirdi.

Malatya Büyükşehir Belediyespor, müsabakanın üçüncü setine iyice ağırlığını koydu. Müsabakanın üçüncü setinde 8-3’lük üstünlük sağlayan Malatya Büyükşehir Belediyespor, bu üstünlüğünü koruyamadı. Müsabakada durum 10-10’a gelirken, teknik molaya üstün giren taraf 12-11’lik skorla Malatya Büyükşehir Belediyespor oldu.

Malatya Büyükşehir Belediyespor, teknik moladan sayıyla döndü. Teknik mola sonrası iki takım karşılıklı sayılar üretirken, durum 14-14’e geldi. Gümüşhane Torul, üst üste sayılarla 16-15’lik üstünlüğü yakaladı. Müsabakada durumu 16-16’lık skorla eşitleyen Malatya Büyükşehir Belediyespor, uzun süre eşitlikle devam eden müsabakada 18-17 öne geçen taraf oldu. Büyük bir çekişmeye sahne olan müsabakanın üçüncü setinde Gümüşhane Torul, üst üste bulduğu sayılarla 23-21’lik üstünlük sağladı ancak Malatya Büyükşehir Belediyespor, durumu önce 23-23’e getirdi, ardından 24-23 öne geçti. Son saniyesine kadar büyük bir heyecana sahne olan üçüncü seti 25-23 üstün tamamlayan Malatya Büyükşehir Belediyespor, müsabakayı 3-0 kazandı ve ligdeki ilk galibiyetini aldı. 

Müsabakayı Malatya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Seyfullah Özdemir, Malatya Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Orhan Barman, TÜFAD Malatya Şube Başkanı Nihat Bayındır, Futbol Malatya İl Temsilcisi Kahraman Fırat, MASKF yönetim kurulu üyeleri Erkan Van ve Ergin Turan ile çok sayıda taraftar izledi. 

Müsabaka sonrası açıklama yapan Malatya Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Orhan Barman, “Geçen hafta Hatay Büyükşehir Belediyespor deplasmanında şansız bir mağlubiyet almıştı. Bugün gruptaki ikinci maçımızı oynadık. Geçen sezen Efeler Ligi’nde mücadele eden TKD Kuzey Enerji Gümüşhane Torul’u 3-0 mağlup ederek, ilk galibiyetimizi aldık. Güçlü rakibimize karşı iyi bir maç çıkarttık” dedi.

Malatya BüyükşehirBelediyespor’un Voleybol Antrenörü Muhammed Çatar ise geçen hafta Hatay Büyükşehir Belediyespor deplasmanında da iyi mücadele ettiklerini ancak müsabakayı 3-1 kaybettiklerini anımsatarak, TKD Kuzey Enerji Gümüşhane Torul karşısında güzel bir galibiyet aldıklarını ifade etti.

Takıma 6 yeni oyuncunun katıldığını ve dört haftadır bir arada olduklarını ifade eden Çatar, taraftarında desteğiyle önemli bir galibiyet aldıklarını ve bundan sonrada iyi bir şekilde yollarına devam etmek için çalışacaklarını söyledi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Mehmetbb (5 yıl önce)
    Tebrikler....
    0
    0
    Yanıtla
  • mltykrl (5 yıl önce)
    servislerde sıkıntı var. savunma iyi hucumda sıkıntı yok servısleri ıyı kullananlar içerıye düşüremıyor.kötü kullananlar cok yavas kullanıyorlar ...tek sıkıntı SERVİS....
    0
    0
    Yanıtla
  • Amcaoğlu (5 yıl önce)
    Tebrikler hocam
    0
    0
    Yanıtla