SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MBB, Hatay Büyükşehir İle Karşılaşacak

0
Güncellendi - 2021-03-26 01:56:42
MBB, Hatay Büyükşehir İle Karşılaşacak
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Erkekler Voleybol 1.Lig B Grubu’nda mücadele eden Malatya Büyükşehir Belediyespor, 21.haftada evinde Hatay Büyükşehir Belediyespor’u konuk edecek. Müsabaka, 28 Mart Pazar günü 14.00’da Malatya Merkez Spor Salonu’nda oynanacak.

Erkekler Voleybol 1.Lig B Grubu’nda 21.haftada oynanacak olan müsabakaların programı şöyle:

13.00 Niksar Belediye-Yeni Kızıltepespor (Tokat Niksar Spor Salonu)

13.00 Ünsal Group Şiran Akademi-Yurt Grup Erzin Yeşilkentspor (Gümüşhane Şiran Spor Salonu)

14.0 Asur Gençlik-Akkuş Belediye (Diyarbakır Şehitlik Köşkler Spor Salonu)

14.00 Malatya Büyükşehir Belediyespor-Hatay Büyükşehir Belediyespor (Malatya Merkez Spor Salonu)

14.00 Dinamik Gençlik-TÜRŞAD (Mardin Kızıltepe Atatürk Spor Salonu)

15.00 Cizre Belediye-Şanlıurfa Büyükşehir Belediye (Şırnak Cizre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Spor Salonu)

Grupta 16 puanlı Cizre Belediyespor zirvede yer alıyor. İkinci sıradaki Hatay Büyükşehir Belediyespor’un 15, üçüncü sıradaki Yeni Kızıltepespor’un 14galibiyeti bulunuyor. Grup’ta 13’er galibiyete sahip olan takımlardan Akkuş Belediye dördüncü, TÜRŞAD ise beşinci sırada yer alıyor. 11 puanlı Malatya Büyükşehir Belediyespor ise altıncı sırada bulunuyor.

Yeni Malatya Gazetesi

FOTO: Arşiv

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız