SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

MBB Maçlarına Korona Arası

A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Erkekler 1.Lig B Grubu’nda beşinci hafta müsabakaları oynandı. Malatya Büyükşehir Belediyespor yönetici, teknik heyet ve sporcularında kovid-19 çıkması nedeniyle beşinci haftayı maç yapmadan geçirdi.

Sezona Şanlıurfa Büyükşehir Belediyespor mağlubiyetiyle başlayan ancak sonrasında oynadığı Asur Gençlik (3-1), Yurt Grup Erzin Yeşilkentspor (3-0) ve Dinamik Gençlik (3-1) müsabakalarını kazanarak, çıkışa geçen Malatya Büyükşehir Belediyespor, Bitlis TÜRŞAD ile evinde oynayacağı müsabaka öncesi büyük bir şok yaşadı. Turuncu yeşilli takımda, Kulüp Başkan Yardımcısı Ahmet Yalınkılıç ile yardımcı antrenör ve 13 sporcunun kovid-19 testi pozitif çıktı.

Malatya temsilcisinin, 7 Kasım Cumartesi günü evinde Bitlis ekibi TÜRŞAD ile oynayacağı müsabaka ileri bir tarihe ertelendi. Öte yandan turuncu yeşilli ekibin 15 Kasım Pazar günü Gümüşhane Şiran Spor Salonu’nda Ünsal Group Şiran Akademi ile oynayacağı müsabakada ileri bir tarihe ertelendi.

Koronavirüs vakaları nedeniyle 2 müsabakanın ileri bir tarihe ertelendiği Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Erkekler 1.Lig B Grubu’nda beşinci haftada 4 müsabaka oynandı. Müsabakalarda alınan sonuçlar şöyle:

Asur Gençlik-Cizre Belediye: 1-3

Dinamik Gençlik-Ünsal Group Şiran Akademi: 3-0

Yeni Kızıltepespor-Şanlıurfa Büyükşehir Belediyespor: 3-1

Niksar Belediye-Hatay Büyükşehir Belediyespor: 1-3

Malatya Büyükşehir Belediyespor-TÜRŞAD ve Akkuş Belediye-Yurt Grup Erzin Yeşilkentspor müsabakaları ileri bir tarihe ertelendi.

Grup’ta oynadığı 5 müsabakayı da kazanan Cizre Belediye 14 puanla birinci sırada yer alıyor. Grup’ta 3 maç oynayan ve 9 puan toplayan Hatay Büyükşehir Belediyespor ikinci sırada haftayı tamamladı. Grup’ta bir maçı eksik olan Malatya Büyükşehir Belediyespor, 9 puanla üçüncü sırada bulunuyor. 5 maçta 9 puan toplayan bir diğer ekip Niksar Belediye ise dördüncü sırada yer alıyor.

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Erkekler 1.Lig B Grubu’nda altıncı hafta maçlarının programı şöyle:

14 Kasım Cumartesi

12.00 Cizre Belediye-Dinamik Gençlik (Şırnak Cizre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Spor Salonu)

13.00 Yurt Grup Erzin Yeşilkentspor-Yeni Kızıltepespor (Hatay Erzin Spor Salonu)

14.00 Hatay Büyükşehir Belediyespor-Asur Gençlik (Hatay Antakya Spor Salonu)

14.00 Şanlıurfa Büyükşehir Belediyespor-Niksar Belediye (Şanlıurfa Yenice Spor Salonu)

TÜRŞAD-Akkuş Belediye ile Ünsal Group Şiran Akademi-Malatya Büyükşehir Belediyespor müsabakaları koronavirüs vakaları nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

FOTO: Arşiv

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız