SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MBB Play-Off'ta Mücadele Edecek

0
Güncellendi - 2020-03-03 01:49:37
MBB Play-Off'ta Mücadele Edecek
A- A+ PAYLAŞ

Tekerlekli Sandalye Basketbol 3.Lig C Grubu’nda mücadele eden Malatya Büyükşehir Belediyespor, normal sezonun son haftasında evinde Diyarbakır BESK’i 48-44 mağlup etti. Ligde bir erteleme maçı oynayacak olan turuncu yeşilliler, Play-off’ta mücadele etme hakkını kazandı.

Mütevazi bir kadroyla 3.Lig 3.Grup’ta mücadele eden Malatya Büyükşehir Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, sadece bir karşılaşmayı kaybederken, oynadığı bütün müsabakalardan galip ayrılarak, Play-off biletini aldı.

Ligin 11.haftasında Kızıltepe Engelliler Birliği müsabakasını oynamak için Mardin’e giderken bir trafik kazası geçiren takım, o hafta kaza sonrası çıktığı mücadelede Kızıltepe Engelliler Birliği’ne 46-42’lik skorla mağlup olmuştu. 

Grup’ta oynadığı bütün müsabakaları kazanan turuncu yeşilliler, Nisan ayının ilk haftayı Antalya’da Play-off müsabakalarına katılacak. 

PLAY-OFF TAKVİMİ AÇIKLANDI

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu (TBESF), Tekerlekli sandalye basketbolda Süper ve 3. Lig Play-off takvimini açıkladı.

2019-2020 Tekerlekli Sandalye Basketbol Şehit İlyas Kaya Sezonu 3. Lig Play-off müsabakaları, 1-5 Nisan tarihlerinde Antalya'nın Manavgat ilçesindeki Mehmet Akif Ersoy Spor Salonu'nda organize edilecek. Müsabakalar öncesinde 31 Mart Salı günü teknik toplantı ve antrenmanlar yapılacak.

A, B ve C olmak üzere üç gruptan oluşan 3. Lig'de normal sezonu ilk 2 sırada tamamlayan toplam 6 kulüp Play-off'a yükselecek.

Tek devreli lig usulüne göre oynanacak karşılaşmalar sonunda ilk üç sırada yer alan takımlar 2. Lig'e çıkacak.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız