SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

MBB Sezona Yenilgiyle Başladı

0
Güncellendi - 2020-10-11 11:45:47
MBB Sezona Yenilgiyle Başladı
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Erkekler Voleybol 1.Lig B Grubu’nda birinci hafta müsabakasında Malatya Büyükşehir Belediyespor, evinde Şanlıurfa Büyükşehir Belediyespor’a 3-0 mağlup oldu.

Merkez Spor Salonu’nda oynanan müsabakayı başhakem Hüseyin Okumuş ile yardımcı hakem Emre Girgin yönetti.

Malatya Büyükşehir Belediyespor müsabakaya Ertuğrul Güven, Ali Can Dündar, Taha Yasin Kalkan, Aydın Güler, Emre Makinacı ve Fatih Gündoğdu ile başladı. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyespor ise Qmit Arsari, Eyüphan Ertuğrul, Muhammet Furkan Bayındır, Hamza Güzel, Muhammed Balamir ve Amir Barzegari ile başladı.

Müsabakaya iki takımda karşılıklı sayılar bularak girdi. Malatya Büyükşehir Belediyespor müsabakada 3-1 öne geçerken Şanlıurfa Büyükşehir Belediyespor 3-3’lük eşitliği yakaladı. Karşılıklı üretilen sayılar sonrası müsabakada durum 5-5’e geldi. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyespor, oyunun diğer bölümünde 10-6’lık üstünlüğü yakaladı ve teknik molaya 12-8 üstün gitti. Teknik moladan sayıyla dönen Malatya Büyükşehir Belediyespor, durumu 12-10’a taşıdı.

Farkın erimesine izin vermeyen Şanlıurfa Büyükşehir Belediyespor, müsabakada durumu 19-14’e getirdi. Malatya Büyükşehir Belediyespor, farkı eritmek istese de başarılı olamadı ve Şanlıurfa Büyükşehir Belediyespor birinci seti 25-20 kazandı.

Müsabakanın ikinci setine de karşılıklı sayılarla başladı. Malatya Büyükşehir Belediyespor, ikinci sette 2-1’lik üstünlüğü yakalarken, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyespor, üst üste bulduğu sayılarla durumu 3-2’ye getirdi. Malatya Büyükşehir Belediyespor, 3-3’lük eşitliği yakalasa da Şanlıurfa temsilcisi bir kez daha öne (3-4) geçti. Ürettiği sayılarla 9-3’lük üstünlüğü yakalayan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyespor farkı 6’ya kadar çıkarttı. Malatya Büyükşehir Belediyespor, Şanlıurfa ekibinin serisine son verdi ve durumu 9-4’e getirdi. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyespor, üst üste ürettiği sayılarla skoru 12-5’e taşıdı ve teknik molaya üstün gitti.

Teknik moladan iyi dönen Malatya Büyükşehir Belediyespor, skoru 12-8’e getirdi. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyespor durumu 13-8’e getirse de Malatya Büyükşehir Belediyespor, skoru 13-9 yaptı ve farkı 4 sayıya kadar düşürdü. Oyunun sonraki bölümünde üst üste sayılar bulan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyespor durumu 17-9’a getirdi. 8 sayılık bir fark yakalayan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyespor, farkın erimesine izin vermedi (19-11). Setin son bölümünde üstünlüğünü koruyan Şanlıurfa ekibi seti 25-17 kazandı ve müsabakada durumu 2-0’a getirdi.

Müsabakanın üçüncü setine sayıyla başlayan taraf Şanlıurfa Büyükşehir Belediyespor oldu. Müsabakada durumu 2-2’ye getiren Malatya Büyükşehir Belediyespor, sonrasında 3-2’lik üstünlüğü yakaladı. Müsabakada skoru 3-3’e getiren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyespor, Malatya Büyükşehir Belediyespor’un üst üste ürettiği sayılara engel olamadı (5-3). Müsabakada 6-4’lük üstünlüğü yakalayan Malatya Büyükşehir Belediyespor, 2 sayılık farkı koruyamadı ve skor 7-7’ye geldi. Üst üste sayılar bulan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyespor, müsabakada 8-7 öne geçen taraf oldu. Sonraki bölümde 10’a 8’lik bir üstünlük yakalayan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyespor, teknik molaya 12-9 üstün gitti.

Teknik moladan sayıyla dönen Malatya Büyükşehir Belediyespor, müsabakada durumu 12-10’a getirdi. Oyunun sonraki bölümünde farkı 8’e çıkaran Şanlıurfa Büyükşehir Belediyespor, 20-12’lik üstünlük sağladı. Malatya Büyükşehir Belediyespor kalan bölümde farkı eritmek istese de başarılı olamadı (21-13). Şanlıurfa Büyükşehir Belediyespor, iyi oynadığı üçüncü seti 25-15 kazandı ve müsabakadan 3-0 üstün ayrıldı.

1.set: 20-25 Şanlıurfa Büyükşehir Belediyespor

2.set: 17-25 Şanlıurfa Büyükşehir Belediyespor

3.set: 15-25 Şanlıurfa Büyükşehir Belediyespor

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Muzaffer Başeğmez (3 yıl önce)
    Ne voleybolda ne basketbolda ilimiz adını duyuramıyor. Elazığ basketbolda süper ligde biz nerelerdeyiz bilen yok.
    0
    0
    Yanıtla