SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MBB Voleybol Takımı Play-Off Yolunda

MBB Voleybol Takımı Play-Off Yolunda
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Voleybol 2. Ligi 5. grupta mücadele eden Malatya Büyükşehir Belediyespor Voleybol takımı, ligin 8. haftasında sahasında ligin iddialı takımlarından 6 maçtır mağlubiyet almayan Gündoğdu Vakfı Seyhan Yıldırım’ı 3-1’lik skorla mağlup ederek play off yolunda önemli bir galibiyet aldı.

Muhammed Ali Clay Spor Salonunda oynanan müsabakanın ilk setini 25-19’luk skorla kapatan Büyükşehir Belediyespor Voleybol Takımı ikinci seti ise Gündoğdu Vakfı Seyhan Yıldırım 25-15’lik skorla tamamladı ve müsabakada eşitliği sağladı. Çekişmeli geçen maçın üçüncü setini 25-20’lik skorla kazanan Büyükşehir Belediyespor Voleybol takımı son seti 25-9’lük skorla kazandı ve haftayı galibiyetle tamamladı.

Aldığı galibiyetle puanını 15’ yükselten Büyükşehir Belediyespor Voleybol Takımı aldığı bu galibiyetle play off yolunda önemli bir adım attı.

Büyükşehir Belediyespor Voleybol Takımı ligin 9. Haftasında 25 Aralık Pazar günü Adana deplasmanında Seyhan Belediyespor ile karşı karşıya gelecek.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız