SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

MBB Voleybolda Mağlup Oldu

0
Güncellendi - 2018-12-02 17:47:59
MBB Voleybolda Mağlup Oldu
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Erkekler Voleybol 1.Lig B Grubu’nda mücadele eden Malatya Büyükşehir Belediyespor, ligin 10’uncu haftasında deplasmanda karşılaştığı Tokat ekibi Niksar Belediyespor’a 3-1 mağlup oldu.

Bu sezon istediği sonuçları elde edemeyen Malatya Büyükşehir Belediyespor, ligin 10’uncu haftasında deplasmanda Niksar Belediyespor ile karşı karşıya geldi.

Mücadelenin ilk seti çekişmeli başladı. İki takımda karşılıklı sayılar üretti. Niksar Belediyespor, çekişmeli geçen seti 25-22 kazanarak, müsabakada 1-0 öne geçen taraf oldu.

İkinci sette de büyük bir çekişme yaşandı. İki takımda hücumda iyi işler yaptı ancak sette oyuna üstünlüğünü koyan Tokat ekibi, seti 25-21 kazanarak, maçta durumu 2-0’a getirdi.

Mücadelenin üçüncü setinde de büyük bir heyecan yaşandı. Niksar Belediyespor maçı kazanmak, Malatya Büyükşehir Belediyespor ise oyuna tutunmak adına varını yoğunu ortaya koydu. Malatya Büyükşehir Belediyespor, hücumda daha iyi işler yapan taraf oldu ve seti 25-21 üstün tamamlayarak, maçta durumu 2-1’e getirerek, umutlandı.

Dördüncü sette Niksar Belediyespor oyuna tamamen üstünlüğünü koydu. Malatya Büyükşehir Belediyespor eşitliği sağlamak adına elinden gelen her şeyi yapsa da Tokat ekibi seti 25-18 üstün tamamladı ve müsabakadan 3-1 galip ayrıldı.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız