SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Meclis'te Yumruk Yumruğa!..

Meclis'te Yumruk Yumruğa!..
A- A+ PAYLAŞ

TBMM Genel Kurulu’nda önerge oylaması esnasında çıkan tartışmada MHP’li milletvekilleri ile AKPli milletvekilleri yumruk yumruğa birbirlerine girdi.

TBMM Genel Kurulu’nda MHP grubu tarafından verilen önergenin oylanması için CHP’nin toplantı yeter sayısı istemesinden sonra sahte oy kullanıldığı iddiası ile MHP Aydın Milletvekili Ali Uzunırmak ve AKP Malatya Milletvekili Mustafa Şahin yumruk yumruğa kavga etti. Şahin ile bazı milletvekilleri yaralandılar. Ali Uzunırmak’ın salondan çıkartılması üzerine MHP’li ve AKPli milletvekilleri bir müddet sözlü tartıştıktan sonra yeniden yumruklar konuştu. MHP’li Sinan Oğan’ın AKPli milletvekillerine yumruk sallamasıyla birlikte AKPli milletvekilleri ile MHP’li milletvekilleri yeniden yumruk yumruğa girdi. Kavga, Genel Kurulda bulunan diğer milletvekilleri tarafından ayrılırken, divandan inen Meclis Başkanvekili Ayşenur Bahçekapılı, milletvekillerinden sakin olmalarını istedi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız