SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Meğer Belediye Karla Birlikte Teyakkuza Geçmişmiş!

0
Güncellendi - 2016-12-15 21:45:33
Meğer Belediye Karla Birlikte Teyakkuza Geçmişmiş!
A- A+ PAYLAŞ

İl merkezinde etkili olan kar yağışı, hayatı ve ulaşımı olumsuz yönde etkilerken, Büyükşehir ve merkez ilçe belediyelerinin kar mücadelesinin çok geç başlatılması yüzünden sıkıntılar yaşanırken, Malatya Büyükşehir Belediyesi'nden öğleden sonra yapılan açıklamada, "kar yağışıyla birlikte teyakkuza geçildiği" öne sürüldü.

Büyükşehir Belediyesi'nin, Genel Sekreter Yardımcısı Zeki Sarılar başkanlığındaki "kar mücadelesi kurmay heyeti"nin ve kar temizleme çalışmalarının fotoğraflarıyla birlikte saat 13.54'de basın kuruluşlarına, "Karla Mücadele Çalışmaları Devam Ediyor" başlığıyla gönderilen bültende şu bilgilere yer verildi:

"Çarşamba günü sabahın erken saatlerinden itibaren yağmaya başlayan kar, Malatya genelinde etkili olurken, Meteoroloji’nin önceden uyarması nedeniyle Malatya Büyükşehir Belediyesi, kar yağışıyla birlikte teyakkuza geçti.

Özellikle acil durumlara karşı tedbirlerini alan ve ekiplerini hazır bekleten Büyükşehir Belediyesi, tuzlama, yol açma ve küreme çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.

Kent merkezi başta olmak üzere bütün ilçelerde etkisini gösteren kar yağışından vatandaşların olumsuz etkilenmemesi için 24 saat aralıksız çalışan Büyükşehir Belediyesi tarafından, kar yağışı ile birlikte ilk etapta kent merkezindeki ana arterlerde tuzlama çalışmaları yapıldı.

Sabah erken saatlerden itibaren gerek şehir merkezinde gerekse ilçelerde kar temizleme ve tuzlama çalışmalarına yoğun bir şekilde devam eden Büyükşehir Belediyesi bazı bölgelerde fırtına ve tipi yaşanması sebebiyle karla mücadele çalışmalarını zor şartlar altında sürdürüyor.

Büyükşehir Belediyesi Karla Mücadele Kriz Merkezi de Genel Sekreter Yardımcısı Zeki Sarılar Başkanlığında sürdürülen çalışmalar ile ilgili bir değerlendirme toplantısı yapıldı.

Kar yağışının bereketi ile birlikte geldiğini belirten Genel Sekreter Yardımcısı Zeki Sarılar, “Büyükşehir Belediyesi olarak daha önce yapmış olduğumuz toplantılar sonrasında gerekli tedbirleri aldık. Yaklaşık 350 aracımızla Malatya genelinde karla mücadele çalışmalarını sürdürüyoruz. Büyükşehir Belediyesi olarak 6 bin ton tuz tedarik edildi. Özellikle yoğun kar yağışının yaşandığı ilçelerimizde karla mücadele çalışmalarına kar yağışı durduktan sonra çalışmalarımıza devam edeceğiz. Şehir Merkezinde ekiplerimiz, tuzlama ve kaldırım temizleme çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürmekteler. Özellikle TOKİ ve ulaşımın zor eğimin fazla olduğu bölgelerde sabit ekipler bulundurarak olası yol kapanmalarına karşın anında tuzlama ve kar kürüme çalışmaları yapılmaktadır.

Ayrıca ilçe belediyelerimize ait araçlarda karla mücadele çalışmalarımızda görev almaktadır. İlçe Belediyelerimizde kendi sorumluluk alanlarında bulunan mahallelerde çalışmalarını sürdürmekteler.

Ekiplerimiz 24 saat aralıksız bir şekilde çalışmalarını sürdüreceklerdir. Vatandaşlarımız olası aksaklıkları Büyükşehir Belediyemizin çağrı merkezi 444 51 44 nolu telefonunu arayarak bildirebilirler” dedi. 

Kar lastiği olmayan vatandaşlar trafiğe çıkmasın

Vatandaşların can ve mal güvenliğine büyük önem verdiklerini belirten Sarılar, “Trafiğe çıkacak olan vatandaşlarımızın araçlarında özellikle kar lastiği ve zincir bulundurmalıdır. Kar lastiği ve zincirsiz trafiğe çıkılması trafikte aksamalar meydana geleceğinden buda karla mücadele eden ekiplerimizin işini zorlaştırmaktadır. Vatandaşlarımızın kurallara uymaları bizlerinde işini kolaylaştırmış olacaktır” şeklinde konuştu.

Esnaflardan da destek bekleniyor

Büyükşehir Belediyesi, başta şehir merkezi olmak üzere il genelinde tuzlama ve küreme çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürürken, esnaflardan da kendi dükkanlarının önünü temizleyerek, karla mücadele çalışmalarına destek vermeleri istendi. Kar yağışının yoğun olduğu çoğu ülkelerde karla mücadele çalışmalarının vatandaşlarla işbirliği içerisinde yapıldığı belirtilerek, kar yağışının devam etmesi nedeniyle, temizlenen yerlerin tekrar kapanması nedeniyle vatandaşların desteğinin önemli olduğu kaydedildi.

Öte yandan kırsalda yaşayıp, acil ve diyalize giren böbrek hastaları ile doğumu yakın hamile bayanların, imkanları ölçüsünde hastanelere ve merkeze yakın akrabalarında konaklamaları, kar yağışının devam etmesi nedeniyle acil durumlarda faydalı olabileceği belirtildi."

Bülten- malatyahaber.com- Yeni Malatya Gazetesi

belediyeciler

belediyekar1

belediye1

belediyekar2

belediyear3

belediyekar4

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

51 yorum yapılmış

  • Mehmet (7 yıl önce)
    Yollar sabun gibi. Yarin okullar tatil olmazsa yine can kaybi olabilir, onceki senelerde dogansehire giden ogrt servisinin buzlanma sonucu kaza yapmasindan dolayi bircok ogrt vefat etmisti, ya yollari temizleyin ya da okullari yarin da kapatin.
    0
    0
    Yanıtla
  • SELİM PUSAT (7 yıl önce)
    Çok komik. Bu çalışmalar Malatya'da mı yapıldı ? Yoksa bu kadar insan başka bir şehirden bahsediyor herhalde.
    0
    0
    Yanıtla
  • SELİM PUSAT (7 yıl önce)
    Dün (14.12.2016) öğlen olmuştu daha ne belediye ne de karayolları kar çalışması yapmamışlardı. Onlarca araç hafif şekilde kaza yaptı. Belediye galiba kar yağışının durmasını bekliyor. Bugün (15.12.2016) sabah yine aynı durumda tuzlama yok bazı yerlerde sadece yoldaki karları yol kenarına küremiş, o da yol kenarına park emiş araçların üzerine Böylece o araçlar o gün trafiğe çıkamayacak ve trafikte rahatlama olacak. Bunu ancak Malatya'daki belediyeler düşünür. Malatya Büyükşehir Belediyesi'nin karla mücadelede kullandığı bu taktiği diğer belediyeler de örnek olmalı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Harika bir yöntem
    0
    0
    Yanıtla
  • Zehra (7 yıl önce)
    Allah aşkına okulları tatil ediyorsunuz 2 gün kar var diye ama kari temizlemek için bi çabanız yok öyleyse kar eriyene kadar tatil yapın çok saçma . 350 tane kar temizleme aracınızdan biri bile bu mahalleden geçmedi hic bi tuzlama çalışması görmedik. Yarin okullar tatil olmazsa bu şekilde nasıl gideceğiz illa yine birileri mi ölsün öyle mi akillancaksiniz
    0
    0
    Yanıtla
  • Battal (7 yıl önce)
    Acaba büyükşehir beydağını mı tuzladı şehir merkezi temizledik derken nereyi kasttiklerini anlayamadık. Acaba kendi kapılarının önünü temizletip hizmet yaptıklarını mı sanıyorlar. Akşama kadar Sanayide belediyeye ait hiç bir ne araç gördüm nede personel. Belediyecilik anlayışları bu ise güzel.
    0
    0
    Yanıtla
  • fbay (7 yıl önce)
    yeşilyurdu bilemiyorum ama battalgazı olsun büyükşehir olsun kendi sayfalarında ve ilgili daire başkanlıklarının ortak çalışmaları sosyal paylaşım sitelerinde boy boy gösteriyor.tüm ekip ve araçlarlarıyla beraber hizmet vermeye çalışıyorlar...el insaf biraz viçdani bakalım ona göre yorum yapalım.sonucta bu kar aksam 10 kadar durmadan yagdı.yağışla beraber çalışılıyodu da hatta ekipler saat 12 ye yakın çalışıyolardı.onlarıda düşünmek lazım.mevsim itibariylede aşırı don sogukları var ve çalışmları ister istemez aksatıyo.bu kar düser düşmez temizlenecek diyede bişey yok.sırasıyla birçak cadde ve sokaklara girilecektir.kusura bakmayın ama bence olaylara sorunsal deilde çözümsel bakın.hatta elinize bi süpürge ve kar küreme küreği alın bir kürekte siz silin derim.sıcak ortamda bilgisayar başında oturup yorum yapmaya benzemez.dışardaki çalışan arkadaşlarımızın kıymetini bilelim..saygı duyalım haksızlık etmeyelım.deger cercevesınde eleştirelim..
    0
    0
    Yanıtla
  • ibrahim (7 yıl önce)
    Bu sene ne malatya ne yeşilyurt ne de battalgazi belediyesi çalışmıyor neden mi.doymuşlar
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyalı (7 yıl önce)
    Nedense yollarda karla mücadele eden belediye teyakkuz ekibi göremiyoruz. yoksa bu ekipler başkanların evlerinin önünde çalışıyor da biz mi göremiyoruz. Karla mücadele ederken kar yağdıktan sonra değil meteoroloji uyardığı dakikadan itibaren başlar.Ayrıca bir diğer şaşırtıcı durumda belediye otobüsleri neden zincir takmadan vatandaşların can güvenliğini hiçe sayarak hala çalışmaya devam ediyorlar. şehir merkezinde evet belki sıkıntı olmaz ama hiç yakınkent yakınca taraflarını gördünüz mü ? yollarda buzdan tabaka mevcut otobüsler kayıyor kaldırıma çıkıyor ama hala yollar temizlenmiyor ve zincir takılmıyor. Gerçi Yeilyurt belediyesine de yakınız ama sanırım başkan farklı yolları kullanıyor ki oralar temizlendi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Abdullah (7 yıl önce)
    Bu belediye önümde sergilenen araçlar nerede acaba garajlarda duracaksa paraları boşa verip almasaydınız özel idareden kalan araçlar noldu acaba???
    0
    0
    Yanıtla
  • Okan (7 yıl önce)
    Belediye size diyecek hiç bir sözüm yok. Sabah işe araçlarla iç içe gitmek zorunda kaldık. Kaldırımlar 4 -5 cm buz bütün vatandaşlar kaldırımlarda gitmek yerine cadde de araçlarla yarisiyordu resmen. yazık ya hiç mi utanmadiiz. . Otobus duraklarinin buz pistinden hic bir farki yoktu.Sabah makaminiza giderken hangi yolu kullandınız merak ediyorum. Dede korkut parkının merkeze gelen yönü kapatıp çalışma yapıyorlar bunu sabah değil gece yapacaktiniz sayın başkan. Ama doğru gece yaparsanız vatandaş nasıl calistiginizi gorsun sizde haklısınız... seçim zamanında da aynısını yapmadınız mi neymiş efendim bakın biz yolları yakıyoruz, , yolları değil resmen vatandaşı yikiyordunuz.... VATANDAŞI BOYLE MAĞDUR ETMEYE HİC HAKKINIZ OLDUGUNU SANMIYORUM.
    0
    0
    Yanıtla
  • ömer (7 yıl önce)
    BU BİZİMKİSİ, VURUN ÖLDÜRÜN...Günümüzde tarafsız basın pek kalmadı ama herşeye rağmen malatyahaber.com'u habercilik ve tarafsızlık adına diğerlerinden bir adım önde görüyordum. Ama malatyahaber.com habercilik adına resmen bir katliam yaptı. Önyargısının kurbanı oldu. şu anda manşeette 4 tane haberini söyleyeyim. 3'ü belediyenin karla mücadele çalışmaları ile ilgili, 1 tanesi ise karayolları ile ilgili. Karayollarının haberi 'YOLLAR KAPALI, ULAŞIM GÜÇLÜKLE SAĞLANIYOR' başlıklı ve araçlar devrilmiş, yol kapalı fotosu. Belediye'nin haberlerinde ise, uyumuşlar, uyutmuşlar, teyakkuza geçmişler, araçlar çıkamadı gibisinden başlıklarla birlikte yolun açık olduğunu gösteren fotolar... Bir taraftan 8.2 bin km yola sahip Malatya Büyükşehir Belediyesi'nin karla mücadele çalışması, bir taraftan 330 km uzunluğa sahip Malatya Kayseri yol uzunluğunda Karayollarının karla mücadelesi... İlginç olan Büyükşehir Belediyesi ile ilgili haberlerin fotolarında yollar açık, Karayollarının haberinde yollak kapalı, araçlar devrilmiş. Ama karayollarının başlığı olması gerektiği gibi 'yollar kapalı ulaşım güçlükle sağlanıyor' Belediyenin başlığı ise 'belediye uyuyor' E Tabi Belediye bizimkisi ne de olsa. vurun öldürün. Gece sabaha kadar çalışan, elleri buz tutan, işçileri ve idarecileri görmezden gelin. Okulları tatil etmeyen Valiliğe sesinizi çıkarmayın. Ama Belediye'ye vurun. Yazıklar olsun. Haberciliğinize ve tarafsızlığınıza....
    0
    0
    Yanıtla
  • taraflı olsalar bu yorumu yayınlamazlardı bence bu sene karla mücadele sıfır.Yollar buz pisti yarını inşallah kazasız belasız atlatırız
    0
    0
    Yanıtla
  • TECDELİ (7 yıl önce)
    #Malatyabüyükşehirbelediyesiuyuyor twetter hastagıyla destek olalım belediye çalışsın arkadaşlar
    0
    0
    Yanıtla
  • Osman ALBAYRAK (7 yıl önce)
    Malatya belediyesini kar mücadelesinde ihmalkarlığı ve beceriksizliği yüzünden kutlar. Bundan sonrada yine oylarımızı vererek bu rezalete ortak olmaya bütün halkımızı çağırıyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • ahmet (7 yıl önce)
    Bizlerinde fotoğraf yayınlama imkanı olsa bizlerde bazı fotoğraflar yayınlarız .Hele şu fahri kayahanda kaldırımda 1 adam yürüye biliyormu .O meşhur kaldırımlarımız buz pisti kayak merkezi mübarek .FAHRİ KAYAHAN DA KAYAK MERKEZİ VAR TÜM TATİLCİLERİ BEKLİYORUZ . :) belediye başkanı hacı bey sağ olsun .bu nasıl bir belediyecilik anlayışı laf cambazlıklarından lafşorluk dan başka bir şey bilmiyorlarmı .? bimere cimere yazalım sevgili malatyalı hemşerilerim bize bunları layık görenler layıkları ile karşılaşsınlar .Bu vatandaşa yazık günah . Bu millet şehit verdi bu millet sokaklarda nöbet tutdu bu esnaf vergi veriyor .oturduğunuz makamlar ve koltuklar binalar söğüt gölge simi. Beyler mahşeri kübra var unutmayın ....böyle yaparak iktidar partisine Hainlik yapılıyor milletin gözünde değerini düşürmek istiyorsunuz kimle hizmet ediliyor çalışılmayarak .
    0
    0
    Yanıtla
  • TECDELİ (7 yıl önce)
    Belediye çalıştı da biz mi göremedik acaba. Bir tane sıyırıcı bile takılmamış kepçe fotosu çekerek biz karla mücadele ettik diyemezsiniz sayın Malatya Büyükşehir belediyesi. merkez belediyeler zaten hiç çalışmadı. birde çıkıp çalıştık demezler mi. Bari göz göre göre yalan söylemeyin
    0
    0
    Yanıtla
  • bendensin1952 (7 yıl önce)
    Bunlarda şunu göstermiştirki malatya belediyesinin bir ağrı bir tutak bir patnos belediyesinden farkı kalmamamıştır.onlar kadar hizmet etmiyor bile
    0
    0
    Yanıtla
  • fk4444 (7 yıl önce)
    ancak avmnın onunu temızler belediye gelın carsının gobegınde dortyol sgk mudurlugunun arkasında yolda yurunmuyor
    0
    0
    Yanıtla
  • mlx (7 yıl önce)
    buradan sayın ahmet çakıra sesleniyorum.yaptığınız kaldırımlarda yürünmüyor.sabun gibi kayıyor.özellikle beşkonaklardan baştan başa bi yürürmüsünüz,rica etsem
    0
    0
    Yanıtla
  • haydar sessizce (7 yıl önce)
    çevre yolu buzlu ve karlı. neden???????
    0
    0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (7 yıl önce)
    Önemli olan kar yağmadan ekiplerin yerlerini alarak hazır beklemeleridir. Bu kader basiretsiz yöneticilik olur mu? Örneğin İstanbul a baksınlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • tahir (7 yıl önce)
    Yeşilyurt belediye si bu sene sınıfda kaldı.sayın başkanımız bu sene saha inmedi galiba.geçen sene sokak ara larına kadar geziyor du.başka söze gerek yok Çilesiz mh ve civarı ortada.yürümek imkansız.
    0
    0
    Yanıtla
  • kenan (7 yıl önce)
    Dogru belediye bicalisiyo anlatam saat 530 direksiyona gectim 130 kadar bituzlama aracini gordum servisi belediyemiz sayesinde saga sola carparak attim cok calismislar burdan bellioluyo bide yazmislar bu hizmeti verdimdiye yesilyurt bostanbasi fahrikayahan cezaevi arkasi toki buralarda 4 5 saat dolandim kimseyoktu demekki korum anca cakir ve adamlari yatsin millete mesajatsinlar reklam parasini odemeyenler odesindiye yoksa yasalislem yaparmis bizkime islem yapacagiz onu bilsek
    0
    0
    Yanıtla
  • Ramazan (7 yıl önce)
    Geçen yıllarda karla mucadelede başarılı bulduğum belediye bu sene alanda yoktu gözlerim belediye elemanlarını aradı maalesef göremedim burdan ders çıkarmamız lazım diyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Aykut (7 yıl önce)
    Geceden tuxlanması gereken yollarda hiç çalışma yoktu yol açılmadı ancak saçma sapan kavşak yapsınlar zengin mahallelere yeşilyurtta oturuyorum fahri kayahan kavşağı zatrn saçma bi fr tecde bayırına çıkacağın yerdr daçma bi refuj yapmışlar kaza yapmamak zor iş yağmur yağıyor daha bir yıllık yol göl olmuş oraya rengarenk ışık yapmayla ortaya bi tane saat koymayla olmuyor yazık...
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan (7 yıl önce)
    Ben çevre yolunda neden bu hizmeti görmedim. 4 adet kar lastiğim var ama çevre yolunda kayıyorum. Yazıklar olsun. Yazıklar olsun. Yazıklar olsun. Allah hakkınizdan gelsin
    0
    0
    Yanıtla
  • bilal44 (7 yıl önce)
    Bu çalışmaları biz niye görmüyoruz acaba.
    0
    0
    Yanıtla
  • sokağa çıkarsanız görürsünüz bence
    0
    0
    Yanıtla
  • Neyi araçları n nasıl kaydığını mı?
    0
    0
    Yanıtla
  • hasret (7 yıl önce)
    lütfen arkadaşlar görmezden gelmeyin, ben tokide oturuyorum gece 2.45 ten beri yollar tuzlanıyor. bu kadarda görmezden gelinilmez. bırakın kar yağsın araçlar çıkmasın, yürüyün, tadını çıkarın karın, malatya istanbul değilki yorulasınız. bakın kürsel ısınma var, karada, kapanan yollarada hasret kalırsınız.
    0
    0
    Yanıtla
  • efsane44 (7 yıl önce)hasret isimli kullanıcı yorumuna
    sen kime yağcılık yapıyorsun acaba tokide yureyecek yol yok otobüsler kirec ocagindan yukarı cikmadi kalkmis yağcılık yapiyon yok çalışmışlar ayip senin gözün var gormuyorsun arkadaş dikkat et kayip olmayasin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ayşe Nur Şengül (7 yıl önce)hasret isimli kullanıcı yorumuna
    Hangi TOKİ orası söyle biz de gelelim yokuslar kar 40 cm ustune buz kaya kaya iniyoruz bi gün bi servis yuvarlanacak vali bey Allah rahmet eylesin diyecek vicdan rahatlatır ancak hiç birşey yapilmamis tokiyi geçtim TOKİ zaten malatyanin evlatlık semti çevre yolu bile buz ya adamların umrunda değil anca fahri Kayahani kanal, saat kulesi yapsınlar
    0
    0
    Yanıtla
  • Ayşe Nur (7 yıl önce)hasret isimli kullanıcı yorumuna
    Burda sukur edelim diyenler sukur etmesini çok şükür biz de biliyoruz kar yağiyor diyip camlara yapışıp saatlerce mutlu olanlariz biz ama belediyenin görevi bu durumlarda vatandaşın güvenli sekilde işe okula gitmesini sağlamak yolları temizlemektir bu hava koşullarında her ilde tatil edil8yor okullar serviscilerin bazıları cellat gibi suruyor ustune öğrenciler ayakta gidiyor denetim mi hak getire herkes biliyor bunları ama herkes akışına bırak modunda sen sus ben susayim o sussun bu is nereye kadar böyle amacım kimseyi ayaklandırmak değil sadece belediye görevini düzgün yapsın istiyorum tek bir semt yerine çoklu ilgilensin fahri Kayahan bir yildir estetik bir kanal uğruna ne halde tokide yasayan biri olarak bunları söylüyorum kaldırımları tesisat için actilar en az 2-3 hafta kapatmadilar ustune her yere (kim memnunsa) yavuz selim mahallesi hacı uğur Polat teşekkür ediyor yazıları asmislar onu da yapmasaydi bi de yollar çukur çukur aydınlatmalar zaten yok ana yol görünen sadece yaşayanlar ara sokaklarda yaşıyor ne yol ne ışık hiçbir şey yok. Bugün yollar.. ya siz o öğrencileri nasıl okula gönderduniz bu sartlarda sayın yetkililer servisleri normal zamanda denetlemeyenler engebeli yokuslardan geçirtti bugün bu öğrencileri anca bir gün Allah vermesin bi servis yuvarlanır da içindekiler zarar görür uzgunuz der vicdan rahatlatirsiniz işinizi layığıyla yapın biz de teşekkür edelim.
    0
    0
    Yanıtla
  • O yuzden mi toki nin yolu sabah kapaliydi..
    0
    0
    Yanıtla
  • serdar aslan (7 yıl önce)
    Kar çalışması dogru dürüst hiçbir yerde yapilmadi.herkes yakınıyor ama yarin sec olsa cakir yuzde 80 le tekrar gelir.malatya halki cok enteresan bosuna yakinmayin arkadaşım
    0
    0
    Yanıtla
  • Sinan (7 yıl önce)
    Nankör olmayan rahmet yağıyor totona guvenemiyosan arabayı çıkarma paşam benim minibuscuyum ve halime şükrediyorum birlik olacağınıza hemen muhalefet oluyorsunuz
    0
    0
    Yanıtla
  • doğru
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet şerif (7 yıl önce)Sinan isimli kullanıcı yorumuna
    bencede doğru
    0
    0
    Yanıtla
  • Selçuk (7 yıl önce)Sinan isimli kullanıcı yorumuna
    Birlik olmakla yol temizliğinin ne ilgis var! Biz tarafımıza güveniyoruz da cellat gibi yollarda araba süren sizlere güvenmiyoruz! Nankörlük ile kar temizleme yapılmayışının da anlamını doğru diyenler bi anlatsın. oy verdiğimiz kurumlardan hizmet alamayıp bunu eleştirmek muhalefet olmak değildir. Hizmet artması için tabi ki eleştirilecek.
    0
    0
    Yanıtla
  • abdullah argan (7 yıl önce)Selçuk isimli kullanıcı yorumuna
    Sinan bey, o vakit evinin çatısını kaldır Allahın rahmetinden daha fazla faydalan. Belediyenin asli görevi hakkında biraz bilgi edinin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ben Allah a güveniyorum. Sinan bey
    0
    0
    Yanıtla
  • öz (7 yıl önce)
    beceriksizler
    0
    0
    Yanıtla
  • A.D (7 yıl önce)
    4. Fotoğrafta tokide çalışma yapmış gibi göstermişler saat 4 te eve yeni geldim yollar olduğu gibi hiç temizlenmemiş bile Çalışıyor gibi çekmişler galiba
    0
    0
    Yanıtla
  • ÇİFTÇİ44 (7 yıl önce)
    Rahmet Yağıyor Mızmızlanıp Durmayın Rabbime Şükürler Olsun . . .
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (7 yıl önce)
    Şu Zeki sarılar derhal burdan gönderilmeli bakın şunu gerçek söylüyorum Münir Erkal kar yağdığı gece araçla çıkıp sokak sokak denetliyordu ve o zamanki kar bunun belki 5 katıydı şimdi o kadar teknoloji var o kadar araç var ama malesef kimseye söz geçiremeyen bi belediye başkanı var
    0
    0
    Yanıtla
  • alp (7 yıl önce)
    calisma malışma yoktu yalan otobusler bıle yolda kalmıştı ben tecdeye kar lastığiyle zor GİTTİm yolda bır suru otobus kalmış vatandaş dısarda perişan önlem almışlarmış
    0
    0
    Yanıtla
  • Yerelli (7 yıl önce)
    Zahmet olmuş...
    0
    0
    Yanıtla
  • Kanalboyu mağduru (7 yıl önce)
    Yalan konuşmasınlar. Muhtemelen tüm ekipler (ki bunların tamamına yakını hısım akrabadır) nöbet tutmak yerine akşam evlerine gidip tosur tosur uyudular. Sabahleyin de yollar kapalı olduğu için görevlerine 9-10 dan sonra gelebildiler.
    0
    0
    Yanıtla
  • aynen çok doğru
    0
    0
    Yanıtla
  • Feryat (7 yıl önce)
    Hadi ya biz niye görmedik.bütün yollar hala hep karla kaplı. malatya dışına gitmiş olmasın ekipler? Allah Allah çok ilginç.
    0
    0
    Yanıtla