SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Melekbaba Mahallesi'nde Gece Kuşkulu Yangın

Melekbaba Mahallesi'nde Gece Kuşkulu Yangın
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’nın Melekbaba Mahallesi'nde gece birbirine yakın iki yerde aynı anda başlayan yangın, itfaiye tarafından söndürüldü.

Olay, gece 01.00 sıralarında Yeşilyurt İlçesi Melekbaba Mahallesi'nde bir yangın meydana geldi. M.İ. isimli şahsa ait odunlukta çıkan yangın, çevredeki üç çadırı da etkisi altına aldı. Yangının, odunluğa 80 metre mesafede bulunan çadırlara sıçradığı öne sürüldü.

Birbirine mesafesi olan iki ayrı yerde aynı anda çıkan yangının kundaklama sonucu çıktığına ilişkin iddialar üzerine soruşturmanın sürdürüldüğü öğrenildi.

Olay yerinde yapılan ilk incelemelerde, yangınlar arasında bir bağlantı ya da şüpheli bir durum tespit edilmedi. Yangınla ilgili tahkikata başlandığı bildirildi.

malatyahaber.com- iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız