SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Melisa Vargas’a Fahri Hemşehrilik Beratının Verilmesi Görüşülecek

Melisa Vargas’a Fahri Hemşehrilik Beratının Verilmesi Görüşülecek
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi’nin yarın yapılacak olan toplantısında A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın oyuncusu Melisa Vargas’a fahri hemşehrilik beratının verilmesini görüşecek.

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Eylül ayı toplantıları başladı. Ağırlıklı imar maddelerinin ele alındığı ilk toplantıya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan başkanlık ederken, A Milli Kadın Voleybol Takımı oyuncusu Melisa Vargas’a fahri hemşerilik beratı verilmesi önerisi de gündemler arasında yer aldı.

Kendisine memleketinin sorulması ile ‘Malatyalıyım’ diyen milli oyuncuya jest yapmaya hazırlanan Büyükşehir Belediyesi Meclisi’nin gelen teklifi 15 Eylül’de yapılacak ikinci birleşimde görüşmesi bekleniyor.

Yarın yapılacak olan mecliste karar çıkması halinde Melisa Margas’a fahri hemşerilik beratı takdim edilecek.

İha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • bünyamin (7 ay önce)
    başka işiniz kalmadı mı sizin?iki yıl önce simon 44 numara giyiyor diye ona da yapıldı benzer şeyler. bir şehri yönetenler bu kadar boş olmamalı
    0
    0
    Yanıtla
  • Kündübekli (7 ay önce)
    Ne olacak? Meclis yok mu diyecek? Kübalı yok mu diyecek? Zavalı akıllılar, tesadüfü olarak 44 nolu frma dek gelip giydi de size ne oluyor? Bu hanımefendinin birçok ülkede forma fiymişliği var. Hepsi de farklı numaralar. Kimsenin aklına gelmedi de sizin mi aklınıza geldi fahri hemşehrilik? Zavallasınız! Acınacak haldesiniz! Hem de cesaretlisiniz! Tebrikler. Küba sizinle gurur duyacak. Havana Belediyesi ise kardeş şehir olur, sonra da gürkana hemşehrilik belgesi verirler artık. O adar da görgüsüz değillerdir canııııım. Ha gelirken puro getirmeyi unutma başşşgaaaaaaan! Malatya'nın gürkanla imtihanı zahar. (Diğerlerini saymaya gerek bile yok, Çırmıktı, Battalgazi. vs) Allah sizleri Islah etsin inşallah.
    %70
    %30
    Yanıtla
  • Kernekli (7 ay önce)
    Siz elin kübalısını hemşeri ede durun pek çok Malatyalı sizinle hemşeri olduğuna utanır oldu.
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Malatyalı (7 ay önce)
    Malatya Belediyesi'nin önce üzerine düşen görevleri yerine getirsin sonra boş beleş işleri görüşürler.Zaten önüne gelene hemşehrilik vermekten başka bı yol bildiğiniz yok. Daha Aksa Fırat elektriğe söz geçiremeyen bilim ve ilim adamı Selahattin Gürkan hazretleri sen bizim imtihanımızsın herhalde
    %91
    %9
    Yanıtla