SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Melissa Vargas'a Fahri Hemşehrilik Beratı Verilerek Malatya Sevdası Tescillenmelidir"

A- A+ PAYLAŞ

CEV Avrupa Şampiyonası’nda Sırbistan'ı yenerek altın madalyanın sahibi olan A Milli Kadın Voleybol Takımı tüm Türkiye'ye büyük bir coşku yaşatırken CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba’dan dikkat çeken bir teklif geldi.

Ağbaba, aslen Kübalı olan, ancak kendisini 'Malatyalı' olarak tanıtan, kulüp takımı Fenerbahçe'de 44 numaralı formayı giyen finale 41 sayıyla damgasını vuran Melissa Vargas'a Malatya'nın fahri hemşerilik beratı verilmesini istedi.

Ağbaba, A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın Cumhuriyetin 100. yılında tarih yazarak Türkiye'ye büyük bir gurur yaşattığını kaydederek, "Başta Türkiye Voleybol Federasyon başkanı Hemşehrim Mehmet Akif Üstündağ ve Malatyalı Vargas başta olmak üzere A Milli Kadın Voleybol Takımımızı yürekten kutluyorum." ifadelerini kullandı.

MALATYA SEVDASI TESCİLLENMELİDİR 
CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, "şampiyonluğun önemli isimlerinden, kendisini her fırsatta Malatyalı olarak dile getirip, şehrimizin tanıtımına katkıları olan Melissa Vargas'a fahri hemşehrilik beratı verilerek Malatya sevdası tescillenmelidir” ifadelerini kullandı.

ÜSTÜNDAĞ'IN İSMİ BİR TESİSE VERİLMELİ 
Ağbaba; "Şehrimizin yetiştirdiği önemli değerlerden, göreve geldiği ilk günden itibaren ortaya koyduğu büyük projelerle Türkiye’nin isminin voleybolda dünyada duyulmasını sağlayan, Türkiye Voleybol Federasyon başkanı Mehmet Akif Üstündağ isminin şehrimizde bir spor tesisine verilerek yaşatılmasını talep ediyoruz “dedi.

Bülten

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • MUSTAFA (1 yıl önce)
    Olmaz, vermezler oyuncuyu onurlandıracak o kağıt parçasını. Nedeni bunu bir muhalefet partisi milletvekilinin dile getirmesi. İktidardan birisi söyleseydi şimdi çoktan büyük bir tören ile verilmişti.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • TURGUT ÖZMÜŞ (1 yıl önce)
    Sayın vekilim yüreğinize sağlık,
    %89
    %11
    Yanıtla
  • Bynedim (1 yıl önce)
    Daha genç birini müdür yapamadınız mı şöyle liseden yeni mezun felan ya arkadaş ne tecrübesi var ne satıyor bu adam…!
    %25
    %75
    Yanıtla