SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Menfur Saldırıyı Nefretle Kınıyoruz"

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi Kasım ayı toplantısı III. Birleşimi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan Başkanlığında, 14 Kasım 2022 Pazartesi günü saat 14.00’de Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi.

Gündem Maddelerine geçilmeden önce İstanbul’daki hain saldırıyı meclis olarak kınadıklarını belirten Başkan Gürkan yaptığı konuşmada, “Dün İstanbul İstiklal Caddesinde meydana gelen menfur terör saldırısını meclis olarak kınıyor ve telin ediyoruz. 6 vatandaşımızın vefat ettiği ve 81 vatandaşımızın yaralandığı bu menfur saldırının arkasında olanları ve bu saldırıyı yapanları nefretle telin ettiğimizi, vefat eden kardeşlerimize Allah’tan rahmet ve yakınlarına başsağlığı dilediğimizi yaralı olan kardeşlerimizin de biran evvel sağlıklarına kavuşmaları için acil şifalar dilediğimizi ifade etmek istiyorum” şeklinde konuştu.

Büyükşehir Belediye Meclisi Kasım ayı III. birleşiminde mazeret dilekçelerinin okunmasının ardından gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi.

Gündemde yer alan maddeler görüşülerek karara bağlanırken 2021 Sayıştay Denetim Raporu da okunarak meclisin bilgisine sunuldu. Raporda özetle, “2021 yılı denetimi sonucunda düzenlenen raporda ve raporun Denetim Görüşü Bölümünde; Malatya Büyükşehir Belediyesi yapmış olduğu yatırımlardan dolayı; "Sermaye giderlerindeki olumlu artışa rağmen faiz giderlerinin düşmesi, Belediyenin mali disiplinden taviz vermediğini ve yapılan yatırımların finansmanında öz kaynakların tercih edildiğini göstermektedir. Geçerli finansal raporlama çerçevesi kapsamındaki mali rapor ve tablolarının,  "Tüm önemli yönleriyle doğru ve güvenilir bilgi içerdiği kanaatine varılmıştır" denilmektedir.

Büyükşehir Belediye Meclisi Kasım ayı IV. birleşimini ise 15 Kasım Salı günü saat 14.00’de yapılmasına karar verildi. 

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Avşar bey (1 yıl önce)
    Olayı bizde kiniyoruz Birde işçinin yemek iyileştirmesini keseni ve buna göz yuman sendikayı kınıyoruz
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Mahmut (1 yıl önce)
    Türkiye'yi mülteci yurdu, merkezi yapan göç poliikasının mimarlarından olduğunu açıklamalarından bildiğimiz sayın İçişleri Bakanı, sık sık terörle mücadele başarısından, Türkiye'de şu kadar terörist kaldığından bahsedip övünüyordu. Gerçekte ise, milyonlarca ne idüğü belirsiz, terör potansiyeli yüksek, kim oldukları bilinmeyen Suriyeli, Afganlı ülkeye elini kolunu sallayarak sokuldu. İşte İstanbul'daki olay durumun vehametini ortaya koyan son örnek. Suriyeli kadın terörist birkaç ay önce ülkeye gelmiş, İstanbul'da işe girmiş, çalışıyormuş. 100- 200 PKK'lı terörist derken, zannımca 10 binlerce Suriyeli, Afganlı potansiyel tehlike maalesef Türkiye'ye geldi ve bunlar çok çok büyük tehlike. Bunu görmek için kör, sağır, aklen malul olmak lazım. Üstelik bu ülkeyle hiçbir bağı olmayan adamlarla dolduruldu ülke. Bana göre de bu son derece planlı. Allah ülkemizi korusun, devleti yönetenlere devlet aklı versin.
    %64
    %36
    Yanıtla
  • On binlerce insanı potansiyel tehlike görmek çok yanlış bir düşünce. Her toplumda iyisi de vardır, kötüsü de vardır, herkesi aynı kefeye koymamak, önyargılı olmamak lazım. Terörist kişiler Suriyeli ve Afganlıların içinden çıkmıyor, onlar terör örgütleri tarafından özel eğitiliyorlar bunu ayırt etmek lazım. Bir de şunu unutmamak lazım beş parmağın beşi de aynı değildir.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Hasan (1 yıl önce)
    Partiniz suriyelilere vatandaşlık dağıtmaya devam edecek mi? Kaç kupona vatandaşlık veriyorsunuz? Seçimleri sabırsızlıkla bekliyorum..dün hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah tan rahmet diliyorum..bunun vebali bombayı bırakanı elini kolunu sallayıp ülkemize sokanlardadır
    %65
    %35
    Yanıtla