SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Merkez Üssü Pütürge'de Olan 4.5 Büyüklüğünde Deprem

Merkez Üssü Pütürge'de Olan 4.5 Büyüklüğünde Deprem
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’nın Pütürge ilçesinde 4.5 büyüklüğünde deprem geçekleşti. Deprem Malatya il merkezinde de hissedildi.

AFAD Deprem Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre, saat 10.36’da merkez üssü Pütürge olan 4.5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Yerin 7 kilometre derinliğinde gerçekleşen deprem Malatya ve bölgede de hissedildi.

Kandilli Rasathanesi depremin merkez üssünün Pütürge ilçesinin Ormaniçi Mahallesi (Köyü) olduğunu duyurdu.

Depremden dolayı her hangi bir olumsuzluk yaşanmadığı öğrenildi.

AFAD'dan yapılan açıklamada, “Malatya ilimizin Pütürge ilçesinde saat 10.36’da meydana gelen 4.5 büyüklüğündeki #deprem sonrası, an itibarıyla, olumsuz bir durum bulunmamaktadır. Saha tarama çalışmaları devam etmektedir. Vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi sunarız”  denildi.

Malatya Valisi Ersin Yazıcı, AA muhabirine, depremin hemen ardından saha taraması gerçekleştirdiklerini belirterek, "Şu ana kadar kurumlarımıza ulaşan herhangi bir olumsuzluk yok. Hemşehrilerimize geçmiş olsun. Bölgede taramalarımız devam ediyor." ifadesini kullandı.

malatyahaber.com- AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • mert (6 ay önce)
    daha orta hasarlılar güçlendirsin diyorlar MİMARLIK ODASI en az 20 bin vefat olur Malatya da özelikle Bostanbaşı da en az
    %79
    %21
    Yanıtla
  • Ahmet (6 ay önce)
    Şubat ayında olan büyük depremler Malatya da olmadı.Pazarcık ve Elbistan da oldu ve Malatya da etkilendi. Bingöl,Karlıova,Yedisu istikametinde olabileceği belirtilen büyük bir depremde Malatya yine etkilenecektir.Allah muhafaza eylesin.
    %85
    %15
    Yanıtla
  • 7.2 (6 ay önce)
    Bunlar öncü depremler... MTA nın raporuna göre Pütürge hattında beklenen depremin büyüklüğü 7.2 olabilir, deniyor.
    %39
    %61
    Yanıtla
  • Hangi uzmanlar diyor kardeşim akşama kadar okuyoruz ki bu depremler öncü değil artçı deprem diye. Yer kabuğunun yerine oturduğunu gösteriyor.
    %65
    %35
    Yanıtla
  • Şom ağızlıya cevap (6 ay önce)7.2 isimli kullanıcı yorumuna
    Malatya dan gittin burda kalanlara korkumu pompaliyorsun? admin neden bu felaket bekleyen mesajı yayınlıyorsunuz
    %75
    %25
    Yanıtla