SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Mersedes Kadir, Abisi Neco'nun Yanında

0
Güncellendi - 2020-04-21 00:06:45
Mersedes Kadir, Abisi Neco'nun Yanında
A- A+ PAYLAŞ

Geçtiğimiz Cumartesi gecesi Tecde Mahallesi'ndeki evlerinde geçirdiği rahatsızlık sonucu kaldırıldığı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde ölen 'Mersedes Kadir'in cenazesi, bugün toprağa verilecek.

Asıl adı Fatih Kaydı olan 'Mersedes Kadir'in cenazesi, Pazartesi günü Şehir Mezarlığı Camii'nde öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Şehir Mezarlığı'nda, 3 yıl önce ölen 'Yarım Pedal Neco' lakaplı abisi Necmettin Kaydı'nın mezarının yanında defnedilecek.

Tecde Mahallesi Muhtarı Ali Yiğit, Mersedes Kadir'in abisinin mezarının yanına defni için Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ın devreye girdiğini, bu mezarın yanında uygun yer bulunması nedeniyle, buranın da Mersedes Kadir'in mezarı olarak belirlendiğini söyledi.

malatyahaber.com

ARŞİV FOTO: Mersedes Kadir, kendisi gibi Malatya'nın özel simalarından olan 'Yarım Pedal Neco' lakaplı abisinin 2017'de vefatından sonra mezarının başında dua ederken

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Mert korkmaz (4 yıl önce)
    Bu ailenin kalan sakinlerinin rahat etmesi için devletimiz elini uzatmalıdır. Sayın belediye başkanlarımız bu konuda destek verirse bari kalan ömürlerini rahat geçirirler. Evlerinin bakımı ve eşya yardımı yapılırsa çok mutlu oluruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Çırmıhtı liseli (4 yıl önce)
    Allah Gani Gani rahmet eylesin. Malatya seninle güzeldi Kadirim :(
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet can (4 yıl önce)
    Yarim pedal neco bmx bisikleti ile elazığ a gidip geliyordu Allah anasına sabir versin Maddi durumları çok kötü evleri yaşanmayacak halde lütfen hayırseverler destek olsun Selahattin Gürkan lütfen bu aileye sahip çik evini yenilee haýirseverler lütfen annesi 2. Oğlunu da toprağa verdi herkes ağlıyor destek olalımm
    0
    0
    Yanıtla
  • Mülayim (4 yıl önce)
    Mekanın cennet olsun malatyamız güler yüzü gözbebeği. Üzdün bizi be kadir :'(
    0
    0
    Yanıtla