SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Mersedes Kadir'in Adı O Tesise Verilecek

0
Güncellendi - 2020-04-19 22:17:22
Mersedes Kadir'in Adı O Tesise Verilecek
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Cumartesi gecesi vefat eden ve gerçek adı Fatih Kaydı olan 'Mersedes Kadir'in adının Mülütyü Büyükşehir Belediyesi Çocuk Trafik Eğitim Parkı'na verileceğini duyurdu.

Gürkan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Bugüne kadar aracıyla yollardayken tüm trafik kurallara uyan, tüm sınıflarda sürücü ehliyeti olan Mersedes Kadir'in ismini Malatya Büyükşehir Belediyesi Çocuk Trafik Eğitim Parkına veriyoruz" dedi.

ANNESİNİN HABERİ YOK..

Bu arada, Mersedes Kadir'in ölüm haberini kamuoyuna duyuran Tecde Mahallesi Muhtarı Ali Yiğit de, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Mersedes Kadir'in ölümününün annesine henüz söylenmediğini bildirdi.

Yiğit, sosyal medya hesabında "Ne kadar acı. Mersedes Kadirin vefatından Türkiye haberdar ama annesine hala haber veremedik. Hayattayken 3 evladını toprağa vermek çok acı." diye yazdı.

Mersedes Kadir'in cenazesi, 20 Nisan Pazartesi günü Şehir Mezarlığı Camii'nde öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazından sonra Şehir Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

Güler HAZAR, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

ARŞİV FOTO: Mersedes Kadir, Malatya Kent Müzesi'nde bulunan zayıf dönemindeki halinin yansıtılmaya çalışıldığı balmumu heykeliyle..

ARŞİV FOTO: Mersedes Kadir sağlıklı günlerinde

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

8 yorum yapılmış

  • Çırmıhtı liseli (4 yıl önce)
    Allah Rahmet eylesin güzel insandı :( İnsan olmak erdemdir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ertaç Önal (4 yıl önce)
    Kendisine bakan herkesin tebessüm ettiği, etrafına mutluluk saçan, anlık da olsa dertleri unutturan bir kimlikti. Büyükşehir Belediyemizin toplumun hoşnut olacağı bu kararını takdirle karşılıyorum. M.Kadir'in altta yer alan fotoğrafının yeniden balmumu heykel yapılmasını arzu ederim. eski heykel Tıska Hasen'e benzemiş.
    0
    0
    Yanıtla
  • Erdoğan (4 yıl önce)
    Mercedes Kadir' in bu kadar sevildiğini şimdi anladım. Devlet erkanının ve Malatya halkının Kadir'e bu kadar değer vermesi tevazu ve sevgidendir. Kadir'e Allah'tan rahmet ailesine başsağlığı diliyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ömer (4 yıl önce)
    Balmumu heykelini yapan saatkâr ne kadar da benzetmiş bence yol yakınken bıraksın o işi
    0
    0
    Yanıtla
  • Deli Bekir (4 yıl önce)Ömer isimli kullanıcı yorumuna
    Vallahi beni güldürdün hemşerim Allah'ta seni güldürsün, tespitinde çok haklısın. Allah rahmet eylesin merhuma.
    0
    0
    Yanıtla
  • Turgay karakuş (4 yıl önce)
    Teşekkür ediyorum Sayın başkanımıza olması gerekeni yaptı böyle değerleri her zaman gönlümüzde yaşatmak lazım.. Allah rahmet etsin
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (4 yıl önce)
    Kadir e o halde sigara verenler içki içirenler. Allah sizi bildiği gibi yapsın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (4 yıl önce)Ali isimli kullanıcı yorumuna
    Haklısınız, eminim bir çok insan sahip çıkmıştır, karnını doyurmuştur. Ama veli olarak da değerlendirebilecek, şehirleri koruduklarına inanılan bu garip insanlarından birini, Mersedes Kadiri gır gır malzemesi yapanlar, içki ve sigaraya alıştıranlar... Ne diyeyim.. Bir daha Kadir gelmez, genç yaşta büyük ihtimal aşırı sigaranın etkisi ile öldü. Malatya çok sevse de sahip çıkamadı...
    0
    0
    Yanıtla