SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Mersedes Kadir'in Elbisesi Tamam, Sıra Eşyalarında

0
Güncellendi - 2017-01-09 17:00:09
Mersedes Kadir'in Elbisesi Tamam, Sıra Eşyalarında
A- A+ PAYLAŞ

Ailesi il birlikte oturduğu evde çıkan yangın sonucunda odasındaki eşyaları ve elbiseleri yanarak kullanılmaz hale gelen Malatya’nın sempatik simalarından ve ‘Mersedes Kadir’ olarak bilinen Fatih Kaydı’nın istediği takım elbiseleri teslim edilirken, evininde onarılma sözü verildi.

Caddelerde, otomobili olarak gördüğü, ucuna dikiz aynası takılmış, radyo monte edilmiş sırığıyla gezinen ve bu görüntüsüyle Malatya’nın çok bilinen ve ünü Malatya dışına da taşan siması “Mersedes Kadir”in Tecde Mahallesi’nde ailesiyle birlikte yaşadığı evde geçtiğimiz hafta  Cuma günü akşam saatlerinde yangın çıkmış ve Mersedes Kadir’in odasındaki eşyalar kullanılmaz hale gelmişti.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat ve AKP İl Başkanı Hakan Kahtalı, Mersedes Kadir’i evinde ziyaret ettiler. Ziyarette Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Mersedes Kadir’e istemiş olduğu 3 adet takım elbiseyi de takdim etti. Polat ve Kahtalı, evde yaptıkları incelemeden sonra, evin onarım ve bakımı içinde söz verdiler.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, “İl Başkanımızla birlikte, evinde yangın çıkan ve Malatyalıların, hatta Türkiye'nin ‘Mercedes’ namıyla tanıdığı Kadir'imizin yanındayız. Ona, inşallah, evinin onarımını gerçekleştireceğimizin müjdesini veriyoruz. Bizden istediği takım elbiseleri de kendisine takdim ettik.” dedi.

AKP İl Başkanı Hakan Kahtalı ise, “Evinde çıkan yangında eşyaları zarar gören Malatya'mızın ortak değeri  Mercedes Kadir'i ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerimizi ilettik.” dedi.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Mert (7 yıl önce)
    Esyalarini birakinda onlara guzel bir barinak bir ev saglayin ayrica yapilan iyilikler gizli yapilir kameralar karşısında shov yapilarak yapilmaz
    0
    0
    Yanıtla
  • mus (7 yıl önce)
    Mercedes,kadire,ailesine,gecmis,olsun,sayin Baskan,kanpanya,baslatin,kadire,para,yardimin Da,vatandaslar,bulunsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Tolga (7 yıl önce)
    Gardaşım bi tene atv motor alaydınız ne olurdu yani adam yürümekten anası ağladı.malatya halkı onun benzinide karşı karşı.yapın desteği veren çok olur
    0
    0
    Yanıtla