SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Mersedes Kadir'in Evinde Yangın Çıktı

0
Güncellendi - 2017-01-07 06:18:32
Mersedes Kadir'in Evinde Yangın Çıktı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’nın sempatik simalarından ve ‘Mersedes Kadir’ olarak bilinen Fatih Kaydı’nın ailesine ait evde küçük çaplı yangın çıktı. Yangında odası yanan Mersedes Kadir’in o esnada evde bulunmadığı belirlendi.

Caddelerde, otomobili olarak gördüğü, ucuna dikiz aynası takılmış, radyo monte edilmiş sırığıyla gezinen ve bu görüntüsüyle Malatya'nın çok bilinen ve ünü Malatya dışına da taşan siması “Mersedes Kadir”in Tecde Mahallesi'nde ailesiyle birlikte yaşadığı evde Cuma günü akşam saatlerinde yangın çıktı.

Tecde Mahallesi Musa Sokakta bulunan evde çıkan yangına Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri kısa sürede müdahale ederek söndürdü. Yangında Mersedes Kadir’in kaldığı odanın ve eşyalar ile çok sayıda takım elbisesinin da zarar gördüğü ve kullanılamaz duruma geldiği belirtildi.

Mersedes Kadir’in yangın esnasında evde olmadığı ve ailesinin, itfaiyecilere “Şimdi gelirse bizi öldürür” yakındıkları bildirildi.

Tecde Mahalle Muhtarı Ali Yiğit’in girişimi sonucunda Mersedes Kadir’ın yatak ve yanan eşyalarının yerine yenileri Yeşilyurt Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından alınacak. Yeşilyurt Belediyesi de temizlik ve bakımı yapacak.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Mehmet (7 yıl önce)
    Cok akilli bir adamdir kadir, siz bakmayin goruntusune. Yalniz burnunda sanirim bir sorun var, konusma nefes alma sorunu cekiyor, birinin onu tedavi ettirmesi gerek. Allah uzun omur versin
    0
    0
    Yanıtla