SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Meteoroloji ve AFAD'dan 'Kuvvetli Kar' Uyarısı

Meteoroloji ve AFAD'dan 'Kuvvetli Kar' Uyarısı
A- A+ PAYLAŞ

Meteoroloji Malatya için kuvvetli kar yağışı ve yer yer yoğun kar yağışı  uyarısı yaptı.

Meteoroloji 13.Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi tarafından yapılan Meteorolojik Uyarıya göre;  Malatya il genelinde kuvvetli kar ve yer yer yoğun kar yağışı beklendiği belirtildi. Kar yağışının Doğanşehir, Yeşilyurt, Pütürge, Doğanyol, Arapgir, Arguvan ve Hekimhan ilçelerinde etkili olacağı aktarıldı.

Kuvvetli yer yer yoğun kar yağışının Malatya il genelinde 1 Şubat Çarşamba günü saat 18.00 ile 2 Şubat Perşembe günü saat 24.00 arasında etkili olacağının tahmin edildiği kaydedildi.

Ayrıca, AFAD tarafından vatandaşlara SMS gönderilerek, “Meteorolojiye göre bugün ve yarın Malatya'da yoğun kar yağışı bekleniyor. Buzlanma, don, tipi ve ulaşımda aksamalara karşı dikkatli ve tedbirli olalım” denildi.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

10 yorum yapılmış

  • İbrahimkuzu (1 yıl önce)
    Sayın yetkilere sesleniyorum turgut özal araştırma hastenesine tuzlama işlemi yapılsın vatandaşlar kayıp düşmektedir hastane konuk evinede tuzlama işemi yapılsın dün gece tranbüs rampada kaldı saatlerce kurtarma işlemi yapıldı belediye farklı olsaydı yerden yere vurulurdu malatyada mevcut hükümetin emrinde niye duyarsızlar lütfen ben karaciğer hastasıyım ve ameliyat olacam yerler kaygan çok dikkatli ve yavaş yürümek zorundayım düşersem kanamam olur ilgililere lütfen acil olarak iletin saygılarımla
    %100
    %0
    Yanıtla
  • zurna44 (1 yıl önce)
    Malatya'da bir gudubetsizlik var ama çözemedim. Ey ahali, günahlarınıza tövbe edin, abdest tazeleyin ve Allah'tan rahmetini kesmemesi için çok tövbe ve dua edin.
    %77
    %23
    Yanıtla
  • 44MALATYA (1 yıl önce)zurna44 isimli kullanıcı yorumuna
    Şükürler olsun altı liderin açıkladığı vaatler toplum üzerinde ferahlamaya sebep oldu Allah doğru yolda oldukları için rahmetini esirgemedi Şükürler olsun rabbime Hep iyilerin yanında şükür
    %46
    %54
    Yanıtla
  • Bu nasıl saçma bir yorum. Allah'ın rahmetini siyaset ve siyasetçilere bağlamak insanı şirke götürür. Allah'a sonsuz şükürler olsun, bunca günah ve çirkefe rağmen rahmetini bizden esirgemediği için demek istediniz herhalde.
    %58
    %42
    Yanıtla
  • 44MALATYA (1 yıl önce)zurna44 isimli kullanıcı yorumuna
    Rahman hep iyilerin yanındadır İyilere herzaman cömerttir Tövbe ederek doksandokuz isminin gölgesine , ilmine , sır kapısına sığınanlara bolluk ve bereket kapılarını açar Yerin ve göğün mirası allaha aittir. ALLAH İYİ İŞ YAPANLARI SEVER. IRKÇILIK YAPAN BİZDEN DEĞİLDİR Hz. Muhammed (S.a.S ) ..... Umarım bu yazdıklarım sizi bir nebze olsun ne demek istediğimi anlatmıştır. Siyasetçi dediğiniz Allahın kuludur. Hepimiz ona döndürüleceğiz. Allah iyi işler yapanlarla birliktedir. Şirk demek Allaha ortak koşmak anlamı taşır Yazımı aklınızla malesef okumamışsınız Yukarıdaki yazdıklarımın içinde cevabı bulabilirsiniz.
    %50
    %50
    Yanıtla
  • paşa44 (1 yıl önce)
    Allah aşkına, milletle alay mı ediyorlar bunlar ? 1 haftadır hava durumu kar yağışı gösteriyor, daha yere 1 damla düşmedi. Allah'ım sevdiğin kulların hatırına bizleri rahmetinden mahrum eyleme. ( Amin)
    %87
    %13
    Yanıtla
  • Huzur (1 yıl önce)
    Şu anda camdan bakıyorum ren geyikleri yoğun kardan dolayı taşımacılık yapıyor. 10 gündür aynı terane. Allahın dediği olur. Başka dertler var.Allah isterse yağar ve ne zamanki beyaz esaret, beyaz felaket diye bahsetmez iseniz yağar inşallah
    %88
    %12
    Yanıtla
  • Kovidizm (1 yıl önce)
    Acaba asirimi yoğun....yoksa çok aşırı yogunmu....yoğunluğun derecedi nedir...yani yogunmu
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Kovid abi sen yine orta yoğun olarak kalın şemsiye ile ayakkabı altına zenciri hazırla. Nolur nolmaz!
    %100
    %0
    Yanıtla
  • misafir (1 yıl önce)
    bu kar yağışı ne zaman yağacak acep bir haftadır yoğun yoğun diye diye gözlerimiz havada kaldı. İnşallah bu defa yağar.
    %100
    %0
    Yanıtla