SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Meteoroloji'den Malatya'nın 9 İlçesi İçin Kuvvetli Yağış Uyarısı

Meteoroloji'den Malatya'nın 9 İlçesi İçin Kuvvetli Yağış Uyarısı
A- A+ PAYLAŞ

Meteoroloji Bölge Müdürlüğü, 13 Şubat'ı 14 Şubat'a bağlayan gece yarısından itibaren Malatya'nın güney ve batı kesimlerinde kuvvetli yağış uyarısı yaptı.

Bölge Müdürlüğü, 15 Şubat sabahına kadar etkili olacağını belirttiği uyarısında, "Malatya'nın güney ve batı kesimlerinde (Darende, Akçadağ, Yazıhan, Yeşilyurt, Doğanşehir, Battalgazi, Kale, Pütürge, Doğanyol) bu akşam saatlerinden sonra yağışların kuvvetli yağmur ve sağanak, yer yer gök görültülü sağanak şeklinde olması beklenmektedir." denildi.

malatyahaber.com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız