SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MEV Bugüne Kadar 20 Bin Öğrenciye Burs Verdi

0
Güncellendi - 2019-03-11 03:41:30
MEV Bugüne Kadar 20 Bin Öğrenciye Burs Verdi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Eğitim Vakfı (MEV) Genel Başkanı Tülin Ersöz, Malatya’da şube yönetimi ile bir araya geldi. Ersöz, MEV olarak şuana kadar 20 bin öğrenciye burs imkanı sağladıklarını söyledi.

Vakfın Malatya Şubesinde yönetim ile bir araya gelen Genel Başkan Tülin Ersöz ve Vakıf yönetimi, Malatya’daki çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Vakfın bundan sonra burs ve diğer konularda yapılması gereken işler ve vakfın tanıtımı ile burs sayısının artırılması konusunda istişarelerde bulunuldu.

1985 yılında 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal’ın onursal başkanlığında kurulan MEV’in, 2007 yılında TBMM Üstün Hizmet Ödülü ile onurlandırıldığını belirten Ersöz, İstanbul’daki genel merkezin yanı sıra Ankara ve Malatya Şubeleriyle bugüne kadar 20 bin öğrenciye burs imkanı sağladıklarını söyledi. Vakfın ayrıca İstanbul Şişli’de 60 yatak kapasiteli kız öğrenci yurdunun da bulunduğunu ifade eden Ersöz, vakıf olarak bundan sonra geniş kitlelere duyurulması adına özellikle sosyal mecra alanlarında daha aktif olunması gerektiğini dile getirdi.

Şube Başkanı Naim Kayısıcı ise göreve yeni gelen bir yönetim olarak daha çok çalışmaları gerektiğinin bilincinde olduklarını söyledi. Bursları verirken ince eleyip sık dokuduklarını ifade eden Kayısıcı, bu yıl 328 öğrenciye Malatya’da vakıf olarak burs verdiklerini belirtti.

Vakıf toplantısının ardından vakfa burs desteğinde bulunan hayırseverler ile yemekte bir araya gelindi. Yemek sonrası burs desteği sunan hayırseverlere Vakıf Yönetimi tarafından teşekkür belgesi takdim etti.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

12 yorum yapılmış

  • Mert (5 yıl önce)
    2010-2016 yılları arasında burs almış bir öğrenci olarak gerçekten hakkaniyete çok önem veriyolar,tıp fakültesine gidecek yol paramı bulamazken hem maddi hem manevi sürekli destek oldular bana ve çevremdeki birçok maddi durumu iyi olmayan arkadaşlarım MEV’den,emeği geçenlerden Allah razı olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Orhan44 (5 yıl önce)
    Burs aldığım 4 sene boyunca kurduğum tek bir hayal vardı. Umarım ben de birgün benim gibi ihtiyacı olan birine burs verip hayalimi gerçekleştiririm. Allah hepsinden razı olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • nk (5 yıl önce)
    2009-2013 yılları arasında burs almış biri olarak, hiçbir karşılık beklemeden ihtiyacı olan öğrencilere sağlamış oldukları destekler takdiri hak ediyor. Hiçbir görüşe bağlı olmadan 35 yıldır bu işi sürdürmeleri doğru bir yol izlediklerinin göstergesi. Malatya halkına yakışan bu oluşumun yanında olup, destek vermektir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Aysegul (5 yıl önce)
    Evet burs veriyorlar ama nasıl güzel bir amaç için veriyorlar bilemezsiniz. Bilmediğiniz için de böyle konuşmuşsunuz. Benim annem babam ayrı, annem ile yaşıyorum ve bizim belirli bir gelir kaynağımız yok. Baba tarafından maddi ve manevi destek görmeyen bir öğrenci olduğumu bildikleri için ellerinden gelen en güzel desteği sağlıyorlar. Geri ödemeli burs diye bir durum da yok.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ayşegül (5 yıl önce)
    Evet burs veriyorlar ama nasıl güzel bir amaç için veriyorlar bilemezsiniz. Bilmediğiniz için de böyle konuşmuşsunuz.Benim annem babam ayrı, annem ile yaşıyorum ve bizim belli bir gelir kaynağımız yok. Baba tarafından maddi ve manevi destek görmeyen bir öğrenci olduğumu bildikleri için ellerinden gelen en güzel desteği sağılıyorlar. Geri ödemeli olarak belirtmişsiniz bursu ama öyle bir durum yok. Böyle güzel işlerde bulunan insanlara böyle ithamlarda bulunmanız çok doğru değil.
    0
    0
    Yanıtla
  • Rabia (5 yıl önce)
    Bursların çok doğru yere ulaştığını kendimden biliyorum. Allah hepsinden razı olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Berna (5 yıl önce)
    Basri bey fikrinize katilmiyorum.Burdan burs alan öğrencilerden biriyim ben zengin oldugumda soylenemez.Bunu yazarak kurumada zarar veriyosunuz bizide olmadiğimiz bir konuma sokuyorsunuz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (5 yıl önce)
    Referans olmadan vermiyor yani şu demek ihtiyacın varmı yokmu ona bakmıyor adamın varsa sana bırsu veriyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Basri (5 yıl önce)
    Evet Burs veriyor ama nasıl hali vakti yerinde olanlara veriyor geri ödemeli gariban fakir ailenin çocukları alamıyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Evet burs veriyorlar ama nasıl güzel bir amaç için veriyorlar bilemezsiniz. Bilmediğiniz içinde böyle konuşmuşsunuz. Benim annem babam ayrı, annem ile yaşıyorum ve bizim belli bir gelir kaynağımız yok. Baba tarafından maddi ve manevi destek görmeyen bir öğrenci olduğumu bildikleri için ellerinden gelen en güzel desteği sağlıyorlar. Geri ödemeli diye belirtmişsiniz ama öyle bir durum yok.Böyle güzel işlerde bulunan insanlara böyle ithamlarda bulunmanız hiç de doğru değil.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ben mev'dan burs alan, ailemin maddi olanakları peki iyi olmadığından dolayı okurken aynı zamanda çalışmak zorunda kalan öğrencilerden biriydim. Burs aldığım günden beri hem maddi hem manevi olarak yanımda oldular sağ olsunlar... Ve diğer bursiyerler adına da gönül rahatlığıyla aynı şeyi söyleyebilirim.. Geri ödemeli de değil, sadece ilerde maddi olanağım olursa benim de olanağım dahilinde ihtiyacı olan öğrencilere yardım etmemi istrçediklerini dile getirdiler.. Lütfen böyle asılsız şeyler dile getirmeyin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ceren Dağ (5 yıl önce)Basri isimli kullanıcı yorumuna
    Merhaba bizzat edindiğim tecrübeyle sizi aydınlatmak isterim Basri bey; benim yönlendirdiğim ihtiyaçlı bir öğrencinin tc kimlik nosu alınarak yaklasık 1 aylık bir araştırma süreci oldu.Daha sonra beraber ailenin evini ziyaret ettik mevcut şartları nasıl yerinde tespit ettik tamamen çıkar amaçsız ve geri ödemesiz yapılan bu güzelliği yaptıgınız bu yorumla gölgelemeyin ki daha nice güzel evlatlarımız bu güzel kalpli insanlar sayesinde okuyabilsin.Saygılar sunarım
    0
    0
    Yanıtla