SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MEV'den Vali Şahin'e 'Hayırlı Olsun' Ziyareti

MEV'den Vali Şahin'e 'Hayırlı Olsun' Ziyareti
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Eğitim Vakfı (MEV) Genel Başkanı Tülin Ersöz, Malatya Şube Başkanı Naim Kaysıcı ve vakıf yöneticileri Vali Hulusi Şahin’i ziyaret etti.

Kendilerini kabulünden dolayı Vali Şahin’e teşekkür eden Genel Başkan Tülin Ersöz, Vali Şahin’e yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulundu.

Vakıf ve yürüttükleri çalışmalar hakkında da Vali Şahin’e bilgiler veren Genel Başkan Ersöz, Vakfın 1985 yılından 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal’ın onursal başkanlığında kurulduğunu ve bu güne kadar 40 bin üniversite öğrencisine burs verdiklerini ifade etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Şahin ise, başta Malatya olmak üzere Türkiye’nin çeşitli illerinde eğitim gören Malatyalı öğrencilere vermiş oldukları desteklerden dolayı tüm vakıf üyelerine teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Bülten

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız