SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MGC'den Başbakan'a Tüfenkci Teşekkürü

MGC'den Başbakan'a Tüfenkci Teşekkürü
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Gazeteciler Cemiyeti, Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci'nin, 65. hükümette de Gümrük ve Ticaret Bakanlığı görevini yürütecek olması nedeniyle, Başbakan Binali Yıldırım'a teşekkür yazısı gönderdi.

Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Yönetim Kurulu üyesi, Doğu Anadolu Gazeteciler Federasyonu Başkan Vekili ve Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Haydar Karaduman imzasıyla gönderilen yazı şöyle:

"Sayın Başbakanım;

Öncelikle 65. Hükümetimizin ülkemize hayırlı olmasını diliyoruz,

Anadolu’nun kadim ve merkez şehirlerinden biri olan Malatya, AK Parti Hükümetlerine en çok desteği veren iller arasında ön sıralarda yer almıştır. Ancak ne yazık ki, Anadolu’nun gelişen bu kenti, siyasi geçmişinde 2 Başbakan ve Cumhurbaşkanı, onlarca Bakan, Devlet adamı, siyasetçi, sanatçı ve Bilim adamı, bürokrat yetiştirmesine rağmen, AK Parti Hükümetlerinde Bakanlık düzeyinde uzun süre temsil edilmemiştir. 64. Hükümette Gümrük ve Ticaret Bakanı olan Malatya Milletvekilimiz Bülent Tüfenkçi’nin 65. Hükümette de görevine devam etmesi bizleri mutlu etmiştir. Bu nedenle tarafınızdan yeni kurulan 65. Hükümette Malatya Milletvekilimiz Bülent Tüfenkci’yı yeniden Gümrük ve Ticaret Bakanı olarak görevlendirmeniz, tüm Malatyalıları mutlu etmiş ve umutlandırmıştır. Bu nedenle Malatya kamuoyu adına sonsuz teşekkürlerimizi iletiyoruz.

Malatyalıların ortak bir değeri olan Bakanımız Bülent Tüfenkci’yi de yeni görevinden dolayı tebrik ederken, Malatya’ya göstermiş olduğunuz yakın ilgi ve destekten dolayı teşekkür ediyor başarılarınızın devamını bekliyoruz.

Saygılarımla."

Bülten

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız