SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MHK Başkanı Çelik ve Ekibi Görevden İstifa Etti

MHK Başkanı Çelik ve Ekibi Görevden İstifa Etti
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu Başkanı Sabri Çelik istifa etti.

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu (MHK) Başkanı Sabri Çelik, ekibiyle birlikte TFF yönetimine istifa dilekçesini sundu. TFF yönetimi de istifayı kabul etti. 

TFF'den yapılan açıklamada, Sabri Çelik'in, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ile federasyonun Levent'teki binasında bir araya geldiği belirtilerek, "Görüşmede Sabri Çelik, MHK üyeleri ile birlikte istifasını TFF Başkanı'na sunmuş, TFF Başkanı tarafından Sabri Çelik ve MHK üyelerinin istifası kabul edilmiştir. Bu karar, TFF Yönetim Kurulu tarafından da onaylanmıştır. Sayın Sabri Çelik ve Merkez Hakem Kurulu üyelerinin her biri Türk hakemliğinin gelişmesi için katkılar vermiştir. Kendilerine bu gayretlerinden ötürü teşekkür eder, başarılar dileriz." denildi.

Yeni Merkez Hakem Kurulu ile için çalışmalarına başlayan TFF’nin en kısa sürede kamuoyuna yeni Merkez Hakem Kurulu'nu duyuracağı ifade edildi.

Adaylar arasında bir dönem Merkez Hakem Kurulu başkanlığı da yapan Kuddusi Müftüoğlu ön planda yer alıyor.

İstanbul, iha- AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Efsane Malatyasporlu (1 yıl önce)
    Hakemlikte baban veya akraban eski hakem veya futbolcu değilse birde siyasi gücün yoksa kilasman yükselmen çok zor benim ne demek istediğimi il hakemleri , bölgesel hakemler bilirler bu durumu yıllardan beri gündemde tutan tek kişi sayın Erman Toroğlu dur zaten şöyle bir araştırma yaparsanız hakemler arası akrabalık bağını hemen görürsünüz bundan dolayı özellikle illerde bu işi iyi yapacak çok hakem olmasına rağmen klasman yukselemezler mhk başkanları bu durumu bilirler çözüm üretmeye cesaret edemezler biri gelir diğeri istifa eder kurulan bu sistem devam eder gider ve hiç bir şey değişmez . bugünler iyi günler varın avarin oynat ugurcugumun olmadığı yıllarda bu gözler ne hakemler gördü.
    %67
    %33
    Yanıtla