SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MHK Başkanı Gündoğdu ve Üyeler İstifa Etti

MHK Başkanı Gündoğdu ve Üyeler İstifa Etti
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Merkez Hakem Kurulu (MHK) Başkanı Ferhat Gündoğdu'nun üyelerle birlikte istifasını sunduğunu duyurdu.

Federasyondan yapılan açıklamada, "Merkez Hakem Kurulu Başkanı Dr. Ferhat Gündoğdu, MHK üyeleri ile başkanımız Sayın Servet Yardımcı'ya istifasını sunmuştur. Sayın Dr. Ferhat Gündoğdu ve kurul üyelerine katkıları için teşekkür eder, bundan sonraki kariyerlerinde başarılar dileriz." denildi.

Ayrıca MHK'nin yeni başkan ve üyelerinin belirlenerek en kısa sürede kamuoyu ile paylaşılacağı ifade edildi.

İstanbul, AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Hüsnü (2 yıl önce)
    Şaka gibi ama Beyaz TV de ismi verilmeyen bir mhk yetkilisi küme düşmenin bu yıl erteleneceğini,Ligin 22 takımla oynayacağını futbol federasyonun da bu yönde olumlu düşündüğünü söyledi.Hadi hayırlısı.Bekliyelim görelim
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent (2 yıl önce)
    Adil gevreğin istifa ettiği bu âlemde herkesin istifası normaldir Adil istifa etti Adil
    %100
    %0
    Yanıtla
  • 44malatya (2 yıl önce)
    malatyalilar secilecek federesiyon baskani kume dusmeyi kaldiracak yeni malatyamiza hayirli olsun
    %100
    %0
    Yanıtla
  • 44malatya (2 yıl önce)
    Yenimalatya sporun canini her macta yaktilar kendi kafalarindan gorusunde olan hakemleri verdiler en az 10 puanini caldilar Burda sesleniyorum malatya rize ve goztepe altay taraftarlari imza toplasinlar hakemlerin canlarini cok yaktilar toplanan imzalari yeni secilecek federesyona mhk gondersinler kume dusmeyi kaldirsinlar
    %72
    %28
    Yanıtla