SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MHP Battalgazi İlçe Yönetimi Yeniden Oluşturuldu

MHP Battalgazi İlçe Yönetimi Yeniden Oluşturuldu
A- A+ PAYLAŞ

 Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Battalgazi İlçe Başkanlığı yönetimi, mevcut başkan İlhan İlhan başkanlığında yeniden oluşturuldu.

MHP İl Başkanı Gökhan Gök, “Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin takdirleri, Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın Semih Yalçın’ın da tensipleriyle, İlhan İlhan Başkanımızın riyasetinde oluşan yeni İlçe Yönetimimize başarılar diliyorum” dedi.

MHP Battalgazi İlçe Yönetim Kurulu:

Başkan: İlhan İlhan
Korkud Hasan Dikenli
Ferit Şahin
Hüseyin Karabağ
Kürşad Duran
Bahattin Kürşat Özzapçı
Murat Sayılgan
Necati Dinç
Ömer Karaduman
Selim Behçet
Lütfü Yıldız
Mehmet Sekman
Ahmet Turan Polat
Miraç Ertan
Eyüp Dönmez
Burak Akpınar
Talat Sevimli
Bedri Mutlu
Bayram Turtay
Zülfikar Şalva
Esengül Özzapçı
Mehmet Şamil Dikenli
Mehmet Akif Doğan
Yunus Aslan
Yusuf Salih Tatar
Mustafa Behçet
Aziz Özdemir
Berkman Dulcan
Alper İlhan
Hacı Kaya Dağdeviren
Vahap Kılıç
Mehmet Yılmaz
Erkan Duran
Mesut İlbeğ
Veysel Bozkurt
Muharrem Özgül
Hakan Demirtaş
Kenan Esen
Bilgehan Üzmez
Kürşat Bektaş
Ahmet Özbek
Abdullatif Cemal Ergin
Ali Kocaman
Ahmet Turan Gönültaş
Ahmet Duran

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • OKTAY (1 gün önce)
    mhp ye oy yok.hiçmi araştırmıyorsunuz.nemalanmak için burada olanları görmüyorsunuz.bu parti dava partisidir.tüm partileri gezip son durak olacak parti değildir
    %67
    %33
    Yanıtla