SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MHP, Hekimhan ve Kuluncak Belediye Başkan Adaylarını Açıkladı

MHP, Hekimhan ve Kuluncak Belediye Başkan Adaylarını Açıkladı
A- A+ PAYLAŞ

Milliyetçi Hareket Partisi'nin, ittifak ortağı AKP ile anlaşıp, AKP'nin aday göstermeyeceği Hekimhan ve Kuluncak ilçesindeki belediye başkan adaylarını açıkladı. Kuluncak adayı mevcut Belediye Başkanı Erhan Cengiz olurken, Hekimhan adayı olarak emekli Eğitim Müfettişi Mehmet Tabaroğulları (fotoğrafta Genel Başkan Devlet Bahçeli ile birlikte) ilan edildi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), 31 Mart'taki yerel seçimlerde adaylıkları kesinleşen 8 il, 40 büyükşehir ilçesi ve 7 ilçe belediye başkan adayı olmak üzere toplam 55 adayını daha açıkladı.

İsimler, MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz tarafından kamuoyuna duyuruldu.

Listede, MHP'nin Kuluncak Adayının Erhan Cengiz, Hekimhan Adayının ise Mehmet Tabaroğulları olduğu bilgisi yer aldı.

MHP HEKİMHAN BELEDİYE BAŞKAN ADAYI MEHMET TABAROĞULLARI KİMDİR?
1967 yılında Malatya İli Hekimhan İlçesi Güzelyurt beldesinde doğdu. İlkokul, Ortaokul ve Lise eğitimini beldesinde tamamladı. 1984 yılında girdiği üniversite sınavını kazanarak Yüzüncü Yıl Üniversitesi Eğitim Yüksek okulunu kazandı. Bu okuldan mezun olmasına müteakip Öğretmen olarak atandı. 1991 yılında girdiği üniversite sınavını kazanarak İnönü Üniversitesi Eğitim Fakültesi Eğitim Bilimleri Bölümünü kazanarak, bu okuldan 1995 yılında mezun oldu.  Aynı yıl İnönü Üniversitesi Eğitim Bilimleri Eğitim Yöneticiliği ve Deneticiliği Planlaması Ekonomisi  Tezli Yüksek Lisan programına girmeğe hak kazanarak, bu eğitimini de tamamladı.
1995 yılında girdiği Eğitim Müfettişliği sınavını kazanarak Müfettiş yardımcısı olarak atandı. Kamu görevini sürdürürken,  üniversite eğitimini de eş zamanlı olarak devam ettirdi. 10 yıl öğretmen olarak çalıştıktan sonra, yirmi yedi yıl müfettiş olarak görev yaptı, 2023 yılında kendi isteği ile emekli oldu. Tabaroğulları, Evli ve üç çocuk babasıdır.

MHP KULUNCAK BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ERHAN CENGİZ KİMDİR?
1975 yılında Malatya ili Kuluncak ilçesinde doğdu. Eğitimini Kuluncak’ta tamamladı. 25 yıl ticaretle uğraştı. 13 Ocak 2019 Tarihinde Milliyetçi Hareket Partisi Kuluncak Belediye Başkan Adayı gösterildi. 31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde Kuluncak Belediye Başkanı seçildi.  05.04.2019 tarihinde mazbatasını alarak göreve başlayan Başkan Cengiz, evli ve 4 çocuk babasıdır.

malatyahaber.com- Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Bülent (3 ay önce)
    Bülent Yalvaç değerli abim bu kadarda taraflı olma alt üstü bir yorum yaptım onu da çok gördün neyse bundan sonra takip etmeyiz . Malatya haberi iyi geceler
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Bülent (3 ay önce)
    Editör kardeşim neden yorumlarımı yayınlamıyorsunuz... Tarafsızlık ilkesine uyalım bir zahmet
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Bozkurtlarda sever (3 ay önce)
    Demokrasi şenliğine az bir zaman kala adaylarımızla birlikte seçim şölenine az kaldı
    %47
    %53
    Yanıtla
  • Hasan (3 ay önce)
    Kulundan, Hekimhan Mhp'ye tapulanmus sanki, Ak Partili bir iyi adayla hekimhan çok rahat kazanilabilirdi, bu durumda Chp çok ciddi bir hata yapmazsa, kişisel egolarla yanlış aday belirlemezse sayet seçim çantada keklik olur onlar için,
    %55
    %45
    Yanıtla