MHP heyeti, Darende Hulusi Efendi Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Ömer Faruk Kalı’yı ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.
Malatya’nın Darende ilçesinde Hulusi Efendi Devlet Hastanesi’ne başhekim olarak atanan Dr. Ömer Faruk Kalı, göreve başladı. MHP Malatya İl Başkanı Gökhan Gök ve beraberindeki heyet, Kalı’yı ziyaret etti.
Başhekim Kalı, MHP heyetini hastane girişinde karşıladı. Ziyarette İl Başkanı Gökhan Gök, “Yıllardır tanıdığımız hemşerimiz Ömer Faruk Kalı’nın yeni görevi dolayısıyla hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Tecrübesiyle Darende’ye değer katacağına ve hastanenin çok daha iyi bir konuma geleceğine inanıyoruz” dedi.
Dr. Ömer Faruk Kalı ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, teşekkür etti.
Ziyarette MHP Merkez Yürütme Kurulu Üyesi Koray Nügü, İl Başkan Yardımcısı Adem Çiçek, Darende İlçe Başkanı Mehmet Altun, Belediye Başkan Yardımcısı Muharrem Apan, MHP yönetim kurulu üyeleri ve Hastane Müdürü Saadettin Ekmekçi de hazır bulundu.
DR KALI KİMDİR?
1979 yılında Malatya’da dünyaya gelen Dr. Ömer Faruk Kalı, ilk ve orta öğrenimini memleketinde tamamladıktan sonra lisans eğitimini İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde bitirdi. 2004 yılından itibaren Malatya’daki çeşitli sağlık kurumlarında görev alan Kalı, sağlık hizmetleri alanında edindiği tecrübeyle birçok önemli pozisyonda bulundu.
Kalı, 2021-2023 yılları arasında Malatya 112 Acil Sağlık Hizmetleri Başhekim Yardımcılığı görevini yürüttü. Buradaki çalışmalarıyla hem sağlık personeli hem de vatandaşlar nezdinde takdir toplayan Kalı, sağlık hizmetlerinin daha etkin ve hızlı sunulması adına önemli projelere imza attı.
Evli ve iki çocuk babası olan Dr. Ömer Faruk Kalı, Darende Hulusi Efendi Devlet Hastanesi’nde başhekim olarak göreve başlamasının ardından ilçedeki sağlık hizmetlerinin daha ileri bir noktaya taşınması için çalışacağını ifade etti.
malatyahaber.com





