SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MHP İl Başkanlığına Atama

MHP İl Başkanlığına Atama
A- A+ PAYLAŞ

Mesut Samanlı'nın milletvekili aday adayı olmak üzere görevi bırakmasının ardından Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanlığına Gökhan Gök'ün atandığı bildirildi.

Yönetiminde il başkan yardımcısı ve teşkilat başkanı olarak görev yapan iş insanı Gökhan Gök'ün il başkanlığına atanmasına ilişkin bilgiyi sosyal medya hesabından eski il başkanı Mesut Samanlı, “Teşkilatlardan sorumlu genel başkan yardımcımız sayın Semih Yalçın beyin önerisi, Genel Başkanımız sayın Devlet Bahçeli beyin talimatlarıyla MHP Malatya il başkanlığı görevine il başkan yardımcımız değerli dostum, yol arkadaşım Gökhan Gök atanmıştır.”  açıklamasıyla duyurdu.

Ülkücü camianın yakından tanıdığı isimlerden Reşit Gök'ün oğlu olan ve akaryakıt- inşaat sektöründe faaliyet gösteren yeni il başkanı Gök'ün, 22 Aralık Perşembe günü görevi devralacağı bildirildi.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • SELİM (1 yıl önce)
    Dostluğun arkadaşlığın samimiyetin resmidir. Tebrik ederim uzun zamandır göremediğimiz bir tablo beraber başladılar ve hala beraber yürüyorlar
    %28
    %72
    Yanıtla
  • Ahmet Yalvaç (1 yıl önce)
    Hayırlı Olsun İnşaAllahu Teâlâ
    %20
    %80
    Yanıtla
  • mlx (1 yıl önce)
    Sayın samanlı boşuna istifa etti.mhp malatyada malesef biraz zor vekil çıkartır..
    %87
    %13
    Yanıtla
  • İstifa etse ne olur etmese ne olur?
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Cafana (1 yıl önce)mlx isimli kullanıcı yorumuna
    Tabi hdp destekli 6'lı masa çıkaracak. Rabbim fırsat vermesin inşallah...
    %0
    %100
    Yanıtla