SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MHP İl Başkanlığında Seçim Toplantısı

0
Güncellendi - 2018-11-14 01:16:50
MHP İl Başkanlığında Seçim Toplantısı
A- A+ PAYLAŞ

MHP Malatya İl Başkanı Bülent Avşar, parti il binası toplantı salonunda, tüm ilçe başkanları ile yaklaşan yerele seçimler öncesi bir toplantı tertipledi. Toplantıya MYK Üyesi Ömer Ekici de katıldı.

Yaklaşan yerel seçimler öncesi istişare toplantısında MHP İl Başkanı Avşar, “Göreve geldiğimiz günden bu yana, birlik ve beraberlik çerçevesi dahilinde tüm teşkilatımız ile çalışmalarımızı sürdüyoruz. Bir Genel seçim geçirdik ve yıllar sonra bir başarı sağladık. Bundan sonraki süreç de, tüm teşkilatımız ile birlikte Malatya’da yıllardır hasreti olduğumuz belediye başkanlıkları için ince eleyip sık dokuyoruz. Siz ilçe başkanlarımız  ve tüm teşkilatımız ile birlikte Malatya’da yine bir başarı yakalayacağımızdan eminim. “dedi.

BİLGE LİDERİMİZE SÖZÜMÜZ VAR:

Avşar, "Nisan ayında gerçekleştirdiğimiz  Kızılcahamam toplantımızda Bilge Liderimizin Malatya’dan çok memnun olduğunu dile getirmiş, ve yerel seçimler için o günden söz vermiştik. Genel Merkezimizin Malatya teşkilatımızın çalışmalarından memnun olduğunu belirtmiştik. Bu başarımızı perçinlemek adına, mutlaka yerel seçimlerde de başarılı olmalıyız. Bunun için koordineli bir şekilde ilçelerimiz ile birlikte el ele, kol kola, gönül gönüle bu kutlu davanın birer neferleri olarak verdiğimiz sözü yerine getirmek kaldı. “ifadelerini kullandı.

BATTALGAZİ VE YEŞİLYURT

MHP Malatya İl Başkanı R.Bülent Avşar,  Battalgazi ve Yeşilyurt için yerel seçimlerde aday adayı olacaklar için müracaatların başladığını belirterek,”iki büyük ilçemiz ve metropol ilçemiz Yeşilyurt ve Battalgazi için, yerel seçimlerde aday adayı olacaklar için başvuruların alınmaya başladığını belirtmek istiyorum. Aynı zamanda bu iki metropol ilçemiz için encümen adaylarımızda başvurularını ilçe başkanlarımıza yapabilirler.”şeklinde konuştu.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız