SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MHP ve CHP 5 General Düzenlemesi İstiyor

MHP ve CHP 5 General Düzenlemesi İstiyor
A- A+ PAYLAŞ

TBMM Anayasa Uzlaşma Komisyonu'nun Ak Partili üyesi Mustafa Şentop, anayasa taslak çalışması görüşmelerinde CHP'nin 3 üyesi olmasına karşın, farklı görüşte olduklarını söyleyerek CHP'nin anayasada iki ekol gibi hareket ettiğini söyledi.

Şentop, anayasanın değiştirilemez maddelerinin yapım sürecini anlattıktan sonra "Bugün CHP ve MHP'nin tutumuyla görüyoruz ki onlar bu maddeleri koruma altına alan 12 Eylül'ün 5 generalinden daha katı bir tutum ve daha katı bir dokunulmazlık, değiştirilmezlik anlayışı içindeler" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız