SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MHP Vekillik, AKP Erdoğan İçin Kutlamada

0
Güncellendi - 2018-06-26 05:49:38
MHP Vekillik, AKP Erdoğan İçin Kutlamada
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da seçim sonuçlarının netleşmeye başlamasının ardından 1999'dan sonra ilk kez milletvekilliği kazanan MHP ağırlıklı kutlamalara, geçen dönem 5 olan milletvekili sayısı 4'e düşmesine rağmen Genel Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın ilk turda Cumhurbaşkanı seçilmesini kutlayan AKP'liler de katıldı.

1999'daki seçimlerde merhum Namık Hakan Durhan ile Hasan Basri Coşkun'u Malatya'dan meclise gönderen, 3'üncü sıradaki adayı Fahri Yüksel'in de çok az oy farkla seçilememesinin ardından, milletvekilliği genel seçimlerinde başarılı olamayan MHP, 19 yıl sonra Malatya'nın eski belediye başkanlarından bombalı suikastle katledilen Hamit Fendoğlu'nun (Hamido) yeğeni ve İbrahim Fendoğlu'nun oğlu Mehmet Fendoğlu ile bir milletvekilliği elde etti. Sonuçların netleşmeye başlamasının ardından, MHP'nin bulunduğu Atatürk Caddesi'nin yanı sıra kent merkezindeki meydanlarda, caddelerde MHP'liler toplanarak seçim başarısını kutladılar, konvoylar düzenlediler. MHP'lilerin kutlamaları sırasında, Malatya'da bir önceki döneme göre 1 milletvekili daha az çıkaran, ancak Erdoğan'ın Cumhurbaşkanı seçilmesini kutlayan AKP'lilerin konvoyları da karşılaşırken, taraflar birbirlerine alkışlarla destek verdiler.

malatyahaber.com- Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

9 yorum yapılmış

  • ali hoca (6 yıl önce)
    BU NEYİN KUTLAMASI ARKADAŞLAR? AKP MALATYA DA 55 BİN OY KAYBETMİŞ.TÜRKİYE DE GENEL OLARAK 3 BUÇUK MİLYON OY KAYBETMİŞ.BİR DE KUTLAMA YAPIYORSUNUZ.
    0
    0
    Yanıtla
  • Gamze (6 yıl önce)
    Yazık oldu listeyi değiştirseydi yüzde 80 oy oranı alırdı Malatya ve 5,de 5 yapardı . Milletvekilliğinde Mehmet beyi desteklediğim için asla akp ye oy vermedim. Sizi vekil görmüyorum ben senelerdir hep aynı yalanla dolardınız bu senede aynı olacaksınız . Sizden kimse bişi beklemiyor !
    0
    0
    Yanıtla
  • Yerelli (6 yıl önce)
    Bu zattın seçilmesi Malatya’ya bir katma değer sağlayacağına inanmıyorum. Malatyalı Ak Parti aday seçme yanlışı öfkesiyle MHP ye oy verdi. Sonuç da böyle oldu. Ak Parti Malatya’da Kasım 2015 seçimlerinde % 67 üstü bir oy almıştı. Bu gün 24 Haziran 2018 seçimlerinde ise bu oran % 53'e düşmüştür. %13 lük ciddi bir düşüş var. Sonuçta 5 olan vekil sayası da 4 düştü. Sebep olanlar buna da şükür etsinler. Kendilerine çeki düzen versinler...
    0
    0
    Yanıtla
  • MALATYALI (6 yıl önce)
    İL BAŞKANINDAN , TOPÇUDAN, MOTORCUDAN, BELEDİYE BAŞKANINDAN ADAY GÖSTERİRSEN SEVDAMIZ AŞKIMIZ AK PARTİMİZE BÖYLE OY KAYBETTİRİRSİNİZ İNŞALLAH DERS ALIRIZ
    0
    0
    Yanıtla
  • murat (6 yıl önce)
    seçmenin ak parti ve reise türkiye ve malatya'da verdiği mesaj: senden memnunuz ama milletvekili ve belediye başkanlarını tekrar gözden geçir. ak parti selahattin gürkan hariç mevcut adaylarla belediye seçimlerine girerse kesin kaybeder. mhp'ye verilen oylar tepki oylarıydı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kılıçarslan (6 yıl önce)
    Hayırlı olsun,MHP nin gücünü Malatya da ve TÜRKİYEDE yok saymayın,
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (6 yıl önce)
    Bence de reis başımızın tacisin bu vekilleri istemiyoz
    0
    0
    Yanıtla
  • ATTİLA (6 yıl önce)
    Öznur çalık ve ahmet çakır AKPARTİYE MALATYA'DA kaybettirdi! ERDOĞAN : "Milletimizin sandıkta partimize verdiği mesajı da aldık. Önümüzdeki dönem, milletimizin karşısına tüm bu eksikliklerimizi tamamlayarak çıkacağımızdan emin olunuz." ERDOĞAN MALATYADA AKPARTİNİN OY ORANININ NEDEN DÜŞTÜĞÜNÜ ANLAMIŞTIR ELBET ! ARTIK SİZLERE YETER DEDİK ANLAYIN ARTIK !
    0
    0
    Yanıtla
  • Yeter dedikleriniz seçildi. Olan 5.sıradaki adaya oldu.
    0
    0
    Yanıtla