SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MHP'de İlçe Kongreleri Süreci Başlıyor

0
Güncellendi - 2020-07-20 03:01:27
MHP'de İlçe Kongreleri Süreci Başlıyor
A- A+ PAYLAŞ

MHP'de ilçe kongreleri sürecinin 10 Ağustos'ta başlayacağı, 16 Ağustos'taki Yeşilyurt kongresiyle tamamlanacağı bildirildi.

MHP İl Başkanı Mesut Samanlı, kongre süreciyle ilgili şu açıklamayı yaptı:

"Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezimizin büyük olağan kurultay kararından sonra tüm vilayetlerimizde kurultay heyecanı başlamıştır. Bu heyecana Malatya’da dahil olmuştur. MHP kadrolarının ne kadar diri, dinamik, dava şuuru ile donatılmış, inançlı, imanlı olduklarını birkez daha göstereceğiz. Siyasetimizin öznesi insan, nesnesi devlet, yüklemi demokrasi, cümlesi ise millettir. Milliyetçi Hareket Partisi bu yüzden Türk milletinin ta kendisidir. Zira bizim siyasetimizin yol haritasında hiçbir zaman istismar, aldatma, yalan, riya, ikiyüzlülük olmayacak, yalnızca ve yalnızca sabır, akıl, şuur, denge, ihtiyat, heyecan ve dava adamlığı yer alacaktır. Biz vatan, millet, devlet ve bayrak sevdasıyla çıkılan yolda kirli ve ucuz siyasetin batağına saplanmadık, bundan sonra da saplanmayacağız. Bu doğrultuda ilçe kongrelerimiz açıkladığımız takvim çerçevesinde icra edildikten sonra İl kongremiz ise genel merkezimizin ilerde belirleyeceği bir takvimde yapılacaktır. Çıktığımız bu kutlu yolda ülkemizin, milletimizin, vatanımızın ve şehrimizin faydasına çalışmaya inandık ve söz verdik. Gönlümüzde MHP'nin toyuna tüm hemşehrilerimizi davet etmek geçiyor ancak küresel çapta yaşadığımız salgından dolayı salonda sosyal mesafe kuralına uyulacak, maske, dezenfektan kullanılacak ve salona sadece delegeler alınacaktır."

Samanlı'nın açıklamasına göre MHP'nin ilçe kongrelerinin yapılacağı tarihler şöyle:

10 Ağustos 2020 : Hekimhan - Saat 10:00 Kuluncak- Saat14:00

11 Ağustos 2020: Arguvan - saat 10:00 Arapgir-Saat 14:00

12 Ağustos 2020: Akçadağ -Saat 10:00/ Doğanşehir -saat 14:00

13 Ağustos 2020: Kale saat 10:00- Doğanyol saat 12:00 - Pütürge saat 15:00

14 Ağustos 2020: Yazıhan saat 10 Darende saat 14:00

15 Ağustos 2020: Battalgazi saat 10:00

16 Ağustos 2020: Yeşilyurt saat 10:00

Bülten- malatyahaber.com- Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Kaleli (4 yıl önce)
    Kale de Kaleli bir başkan istiyoruz. Mevcut başkan Kaleli değil Battalgazi ilçesi kütüğüne kayıtlıdır.ve kalelileri temsil etmiyor. Kale muhtarlarindan fikir alınsın öyle belirlensin.
    0
    0
    Yanıtla
  • İzolulu (4 yıl önce)Kaleli isimli kullanıcı yorumuna
    Önemli olan insanların hangi kütüğe kayıtlı olması değil, kendisine bir makam verilmiş olan yerde; insanlarla ne kadar hemhal olduğu, insanların gönlüne ne kadar girdiği ve onlara ne kadar hizmet edebildiğidir. Bugün, Malatya’da bir kuruma gittiğinizde; devletimiz tarafından bu kurumlara atanan 81 vilayetimizden insanla karşılaşıyoruz. O zaman, devlete karşı çıkıp; biz bu kimseleri istemiyoruz, bize Malatyalı amir, memur mu gönderin diyeceksiniz? MHP Kale İlçe Başkanının başarısı sebebiyle tasfiyesini isteyenler, önce Kale halkına, Kale’nin insanına ne verdiklerine baksınlar! Baksınlar ki, belki hayâ ederler! Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz, şahsın görünür Rütbe-i Aklı eserinde. Kendi hezeyanlarını başkalarının üzerine çamur atmakla örtebileceğini zannedenler, büyük bir gaflete saplanmışlardır!
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet Yalvaç (4 yıl önce)
    Hayırlısı olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (4 yıl önce)
    hayirli uğurlu olsun inşallah önceki dönemdeki yönetimlerin tekrari olmaz inşallah yakinca galeri galericiler sitesinden yönetilmez parti
    0
    0
    Yanıtla